تاریخ انتشار: ۲۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۸
کد خبر: ۱۰۸۲۶۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فرمانده حوزه مقاومت بسیج سید الشهدا (ع) دزفول:

اجرای تئا‌تر آئینی «نیمه خورشید» در دزفول به پایان رسید

اجرای تئا‌تر آئینی «نیمه خورشید» به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان در دزفول با استقبال گسترده شهروندان به پایان رسید
فرمانده حوزه مقاومت بسیج حضرت سیدالشهدا (ع) دزفول گفت: اجرای تئا‌تر آئینی «نیمه خورشید» به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان در دزفول با استقبال گسترده شهروندان به پایان رسید.

امیر قمر‌زاده اظهار داشت: فرهنگ و توجه به اجرای برنامه‌های فرهنگی، عنصری مهم در ترویح و توسعه ارزش‌های اسلامی و انقلابی ما در بخش‌های مختلف فردی ‌و اجتماعی است.

وی افزود: دست یابی و تحقق اهداف موردنیاز در اجرای برنامه‌های فرهنگی، همکاری و مساعدت تمام بخش‌های شهری و اجتماعی امکان پذیر خواهد بود.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج سید الشهدا (ع) دزفول عنوان کرد: اجرای تئا‌تر آئینی نیمه خورشید به مناسبت ایام سوگواری سالار شهیدان در ایام اربعین امسال در دزفول با استقبال گسترده شهروندان به پایان رسید.

وی گفت: این مراسم با همکاری بسیج مقاومت شهرستان و با ارائه تصویری مناسب از واقعه عاشورا به مدت 3 شب در دزفول به صحنه آمد و پذیرای علاقه مندان بود.

قمر‌زاده بیان کرد: وداع سالار شهیدان با لشکریان مخلص خود و شهادت سربازان و لبیک گویان پشیوای سوم شیعیان از بخش‌های ویژه این نمایش آیینی بود که با استقبال حاضرین اجرا شد‌.

فرمانده حوزه مقاومت بسیج سید الشهدا (ع) دزفول عنوان کرد: اجرای تئا‌تر آئینی نیمه خورشید با همکاری هیئت فرهنگی قمر بنی هاشم (ع) شهر میانرود و با هدف تقویت جبهه فرهنگی و اجرای زنده برخی از صحنه‌های واقعه کربلا و درک و تأمل بهتر مخاطب و انتقال و پیوند عملی و اعتقادی نسل جوان با این واقعه حماسی، در دزفول اجرا شده است.
مرجع / تسنیم
captcha
آخرین اخبار