تاریخ انتشار: ۲۹ آبان ۱۳۹۰ - ۱۴:۴۵
کد خبر: ۱۰۸۱۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
سفارش داروهای ماهواره ای 50 درصد کاهش یافت
مدیر نظارت بر دارو و مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز گفت: با اطلاع رسانی صورت گرفته از طریق رسانه های استان، سفارش داروهای ماهواره در خوزستان 50 درصد کاهش یافت.

حسین برزگر در گفتگو با مهر با بیان اینکه داروهای قاچاق و غیرمجاز سلامت مردم را هدف قرار داده است، اظهار کرد: درصد بالایی از  داروهای قاچاق و غیرمجاز توسط مراکزی صورت می گیرد که فاقد هرگونه مجوز از دستگاه های مسئول و اصناف هستند.
برزگر، کاهش بیش از 50 درصدی سفارش و ورود داروهای ماهواره ای و اینترنتی به خوزستان را ناشی از اطلاع رسانی مناسب توسط رسانه های گروهی، مطبوعات، خبرگزاریها و صدا وسیما استان خوزستان به شهروندان دانست و افزود: لازم است همه مراکزی که در عرضه فرآورده های آرایشی و بهداشتی فعال هستند دارای مجوز و ساماندهی شوند تا پیگیری ها و فعالیتهای انجام شده به ثمر برسد.

وی با اشاره اینکه گسترش تبلیغات دارویی و مکملهای رژیمی غذایی در کشورهای غربی به ویژه اروپا و آمریکا صورت می گیرد، افزود: اینگونه داروها حتی در آن کشورها هیچگونه مجوزی از مراجع ذیصلاح ندارند و قابل ارائه در خود آن کشورها هم نیستند.

برزگر با بیان اینکه با اطلاع رسانی گسترده و آگاه سازی شهروندان به راحتی می توان هجمه های دشمنان را که در این زمینه فعالیتهای گسترده ای انجام می دهند خنثی کرد، گفت: شرکتها و اشخاصی که صلاحیت علمی آنها مورد تردید است و فاقد تائیدیه و مستندی در این خصوص از سایر کشورها نیز هستند با به کارگیری شیوه های جذاب و هوشمندانه تبلیغاتی نسبت به ترویج و فروش اینگونه داروها و مکملهای رژیمی غذایی با مبالغ بسیار هنگفت به کشورمان اقدام می کنند.

مدیر نظارت بر دارو و مخدر دانشگاه علوم پزشکی اهواز، تنها راهکار مقابله با تبلیغات ماهواره ای و اینترنتی را اطلاع رسانی گسترده و آگاه کردن مردم عنوان کرد و افزود: اگر اطلاعات صحیح و مناسب به مردم داده شود بدیهی است خود مردم با قاچاق مبازره خواهند کرد و این نیز جز با تشکیل گروه رسانه ای و کارعلمی در کشورمان میسر نخواهد شد.

وی با اشاره به اینکه فرهنگ مصرفگرایی در ذهن ما اینگونه به وجود آمده که نوع تولید دارو در کشور خارجی از تولید داخل بهتر است که با تاکید می توان گفت که این موضوع تلقین غلطی است، تصریح کرد: الزاما هر کالای تولید خارج نمی تواند بهتر از تولید داخل باشد و داروی ایرانی با توجه به کنترلهای انجام شده بعضا از کیفیت بهتری نیز نسبت به مشابه خارجی آن برخوردار هستند.   

برزگر با بیان اینکه قاچاق دارو همچون قاچاق سلاح تهدیدی جدی برای امنیت و سلامتی مردم و حتی بیش از آن می تواند باعث مرگ شود، به شهروندان توصیه کرد از خرید و سفارش داروهای ماهواره ای و اینترنتی جدا خودداری کنند زیرا علاوه بر تحمیل هزینه های گزاف سلامتی مصرف کنندگان را نیز به خطر می اندازد.
:
:
:
آخرین اخبار