مدیرعامل شرکت کشت و صنعت امیرکبیر از پیش ساخت نخستین دستگاه بومی دروگر نیشکر به به دست توانمند کارکنان این شرکت تولیدی خبر داد
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت امیرکبیر از پیش ساخت نخستین دستگاه بومی دروگر نیشکر به به دست توانمند کارکنان این شرکت تولیدی خبر داد.
محمد فتحی مکوند چهارشنبه افزود: در راستای بهره مندی از توان و ظرفیت علمی و فنی نیروهای متخصص در شرکت های نیشکری ، کار گروهی ویژه با مشارکت شرکت های گروه توسعه نیشکر و صنایع جانبی کار مطالعات اولیه این طرح را از سال 1393 شروع کرد و با بهره گیری از توان و تجربه نیروهای متعهد و توانمند خود با اجرای مهندسی معکوس به تهیه نقشه ها و آنالیز ساخت این دستگاه پیشرفته پرداختند.
وی اظهار کرد: پس از شناسایی قطعه سازان توانمند داخلی برای ساخت قطعات مورد نیاز ، سرانجام در اواخر مهر ماه سال جاری این دستگاه در شرکت کشت و صنعت امیرکبیر رونمایی شد.
وی گفت: در ساخت شاسی این دستگاه در مجموع 275 قطعه طراحی و ساخته شد و بیشتر قطعات دستگاه شامل گیربکس چاپر، انواع غلتک و هوزینگ با کمک تولید کنندگان داخلی ساخته و نصب شد.
مدیرعامل شرکت کشت و صنعت نیشکر امیرکبیر افزود: از ویژگی های مهم این دستگاه دروگر می توان به بهینه سازی دستگاه بر اساس شرایط اقلیمی استان خوزستان و منظور نمودن آخرین تغییرات اعمال شده در دستگاه مشابه خارجی اشاره نمود که باعث بهبود عملکرد دستگاه شده است.
فتحی مکوند خاطرنشان کرد:این دستاورد مهم حاصل خودباوری، همکاری و تلاش مجموعه شرکت های گروه توسعه نیشکر ، مدیریت دفتر فنی و موسسه تحقیقات و آموزش توسعه نیشکر و به ویژه حمایت های مدیرعامل شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی می باشد که خود گامی مهم در راستای عمل به منویات رهبر معظم انقلاب در تاکید بر نگاه به درون کشور و ظرفیت های آن و حرکت در مسیر اقتصاد مقاومتی است.
شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی با هفت شرکت تابعه از جمله شرکت کشت و صنعت امیرکبیر در سال گذشته زراعی اندکی بیش از 500هزار تن شکر تولید کرد.