سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: با دریافت گلهای بچگانه بازی را به استقلال تهران واگذار کردیم
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان گفت: با دریافت گلهای بچگانه بازی را به استقلال تهران واگذار کردیم.
دراگان اسکوچیچ در نشست خبری پس از بازی با استقلال تهران در یک هشتم نهایی جام حذفی، گفت: امروز خوب شروع کردیم ولی مثل گذشته با گلهای بچگانه بازی را واگذار کردیم.
وی افزود: اگر اغراق نکنم ما امسال از ده ضربه ایستگاهی، 20 گل خوردهایم. ما روی زمین بازی خوبی ارائه دادیم. متاسفانه از ابتدای لیگ تا الان ما در محوطه جریمه حریف فقیر هستیم.
سرمربی تیم فوتبال فولاد خوزستان درباره داوری این دیدار، بیان کرد: ما از داوری رضایت داریم و آن ها کار خود را به خوبی انجام دادند.
وی افزود: فوتبال بازیای است که دو طرف دارد اما بازیکنان در اواخر بازی فراموش کردند که باید به دروازه حریف هم توجه کنند. من از عملکرد آن ها بویژه در 15 دقیقه پایانی ناراضیام، چرا که احساسی کار کردند و نظم تیمی را به هم زدند.
اسکوچیچ درباره آینده خودش و فولاد هم گفت: ما اکنون هزینه نداشتن بازیکنان با کیفیت را پرداخت میکنیم. اگر قرار است مقصر این اتفاقها من باشم، پس بهتر است مسوولان باشگاه به من گوشزد کنند اما اگر کسان دیگری مقصرند، باید مشخص شود. به هر حال بازیکنانی در فهرست من بودند که اکنون در استقلال بازی میکنند.
وی درباره تاثیر تعطیلات لیگ برتر در روند آمادهسازی تیمش نیز اظهارکرد: پس از چندین هفته شیوه درست را پیدا کردهایم و چند هفته است که خوب کار میکنیم. برای این که این روند خوب و رو به رشد را ادامه دهیم به چند بازیکن جدید نیاز داریم.