تاریخ انتشار: ۱۳ آبان ۱۳۹۴ - ۱۰:۴۰
کد خبر: ۱۰۶۹۵۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس اداره محیط زیست شادگان خبر داد:

تخریب 27 فقره کوخه صید پرنده شکاری در شادگان

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شادگان از تخریب 27 فقره کوخه صید پرنده شکاری این شهرستان در یک‌ماه گذشته خبر داد
رئیس اداره حفاظت محیط زیست شادگان از تخریب 27 فقره کوخه صید پرنده شکاری این شهرستان در یک‌ماه گذشته خبر داد.

سید محمدحسن فقیه امروز اظهار کرد: در یک‌ماه گذشته ماموران یگان اداره حفاظت محیط زیست شهرستان طی گشت‌های میدانی، شش نفر را که اقدام به تخریب 27 فقره کوخه صید پرنده شکاری در شادگان کرده را دستگیر کردند.

وی با بیان اینکه در این رابطه تعداد 22 رشته 20 متری کشف و ضبط شد افزود: از میان این کوخه‌های شناسایی تخریب شده، تعداد 70 قطعه کبوتر قمری، چهار قطعه گنجشک و یک قطعه آبچیلیک که به عنوان طعمه برای صید پرنده شکاری نادر به‌کار می‌رود، کشف که در طبیعت رهاسازی شد.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شادگان خاطرنشان کرد: علاوه بر این تعداد دو بهله دلیجه، 10 عدد بهله سنقر تالابی، پنج عدد بهله سارگچه پس از بررسی بدنی پرندگان در طبیعت رهاسازی شدند.

فقیه یادآور شد: اقدامات یگان حفاظت در این فصل با جدیت تمام در حال اجرا بوده و همه متخلفان برابر مقررات شکار و صید به مراجع قضایی معرفی خواهند شد.

وی بیان کرد: حدود دو سال است که پدیده مهاجرت پرندگان شکاری به مناطق جنوبی استان خوزستان، تالاب‌ها و دشت‌های جنوبی استان اتفاق می‌افتد و دشت‌های شادگان یکی از عمده مناطقی‌ست که پذیرای این نوع از پرندگان کمیاب و نادری‌ست که برای تهیه غذا و گذران در یک بازه زمانی دو ماهه به تالاب شادگان مهاجرت می‌کنند.

رئیس اداره حفاظت محیط زیست شادگان در ادامه متذکر شد: حضور این گونه پرندگان با قیمت شکاری از متخلفان وادار می‌دارد تا برای صید آنها اقدام کنند که در این راستا ماٌموران یگان حفاظت زیست شادگان برای جلوگیری از صید این گونه پرندگان شکاری و نادر به مدت دو ماه تمام مناطق تحت حفاظت و دشت‌های اطراف تالاب را مورد گشت و کنترل قرار می‌دهند.

فقیه اضافه کرد: البته در این اقدام، کشفیات و دستگیری متخلفان نیز به همراه بوده است.
captcha
آخرین اخبار