مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز از پرداخت ۱۰ درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان تیم فوتبال استقلال اهواز خبر داد
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز از پرداخت ۱۰ درصد از مبلغ قرارداد بازیکنان تیم فوتبال استقلال اهواز خبر داد.
ارسطو جهانداری امروز در خصوص آخرین وضعیت تیم استقلال اهواز اظهار کرد: وضعیت تیم استقلال اهواز با تساوی که در مقابل مدعی عنوان قهرمانی کسب کرد، منسجمتر شده است.
وی ادامه داد: باشگاه 10 درصد از مبلغ قرار داد بازیکنان را پرداخت کرد و تمام تلاشمان را میکنیم تا مشکلات مالی حل شود و در ادامه به وضعیت بهتری برسیم.
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز تصریح کرد: همچنین کادر فنی پیشنهاد داده تا در تعطیلات لیگ و در فصل سرما یک اردوی تدارکاتی در مشهد برگزار کنیم که این خواسته کادر فنی در حال بررسی است.
جهانداری افزود: تعطیلات 20 روزه لیگ برتر فرصت خوبی برای ما در راستای پوشش نقاط ضعفمان به وجود آورده است چرا که در نخستین مسابقه که حنطه هدایت تیم را بر عهده گرفت، بدون یک جلسه تمرین روی نیمکت نشست.
مدیرعامل باشگاه استقلال اهواز عنوان کرد: در بازی دوم نیز تمرینات به تعطیلات تاسوعا و عاشورا برخورد و در بازی با سپاهان فقط تیم چند جلسه فرصت تمرین داشت.
این مسئول تاکید کرد: فکر میکنم در 20 روز آینده تیم میتواند با برگزاری تمرینات مناسب به انسجام برسد، استقلال اهواز بدون شک بعد از تعطیلات تغییرات زیادی از لحاظ کیفیت بازی خواهد کرد.
جهانداری در خصوص جذب بازیکن خارجی در ادامه کار برای استقلال اهواز خاطرنشان کرد: یک بازیکن مدنظر ما قرار گرفته که فیلم بازی وی مشاهده شده است، این بازیکن اروپایی که از کیفیت خوبی نیز برخوردار است با تائید کارد فنی به ایران خواهد آمد تا در تست تمرینات استقلال اهواز شرکت کند و در صورت صلاحدید او را جذب خواهیم کرد.