تاریخ انتشار: ۰۶ آبان ۱۳۹۴ - ۱۴:۴۹
کد خبر: ۱۰۶۱۶۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

احتمال اعزام نیروی زمینی آمریکا به سوریه

دولت آمریکا در حال بررسی احتمال اعزام گروه کوچکی از نیروهای زمینی به سوریه در میان کردهای سوری و یا "مخالفان میانه‌رو" سوری است
دولت آمریکا در حال بررسی احتمال اعزام گروه کوچکی از نیروهای زمینی به سوریه در میان کردهای سوری و یا "مخالفان میانه‌رو" سوری است.

روزنامه وال استریت ژورنال در گزارشی نوشت، ارتش آمریکا پیشنهاد اعزام گروهی از مشاوران جنگی خود را به خطوط جبهه در میان نظامیان عراقی و حتی مخالفان میانه روی سوری پیشنهاد داده است.

اما این روزنامه احتمال اجرای این سناریو را کم می‌داند.

هم چنین کاخ سفید در حال بررسی گزینه اعزام گروه کوچکی از هلیکوپترهای آپاچی به عراق برای مبارزه علیه داعش است.

واشنگتن در راس ائتلاف بین‌المللی ضد داعش قرار دارد که حملات هوایی خود را علیه این گروه در سوریه و عراق از سال 2014 آغاز کرده است.

در همین حال روز سه‌شنبه اشتون کارتر، وزیر دفاع آمریکا گفت که پنتاگون حملات زمینی علیه نیروهای داعش را غیر محتمل اعلام نکرده است.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار