تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۱۱:۲۰
کد خبر: ۱۰۳۴۰۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

خاکپور: تیم برتر همیشه برنده نمی‌شود

سرمربی تیم فوتبال امید ایران در خصوص کسب تساوی مقابل عربستان گفت: ما به هیچ وجه نا امید نیستیم و باید منتظر نتایج سایر مسابقات بود.
خاکپور: تیم برتر همیشه برنده نمی‌شود

 
محمد خاکپور در نشست خبری پس از بازی مقابل عربستان، ضمن بیان مطلب فوق گفت: تیم ما به مراتب بهتر از حریف کار کرد و انتخاب دروازه‌بان عربستان به عنوان بهترین بازیکن زمین، گواه بر این ادعا است. بازیکنان ما موقعیت‌های زیادی را از دست دادند که اگر از آنها بهتر استفاده می‌کردیم، می‌توانستیم با اختلاف پنج یا شش گل برنده بازی باشیم.

وی در خصوص اینکه شاید این تساوی منجر به حذف از مسابقات غرب آسیا شود، گفت: به هرحال این هم بخشی از بازی فوتبال و مسابقات است اما این یک واقعیت بزرگ در فوتبال است که تیم برتر زمین همیشه برنده نیست.

سرمربی تیم فوتبال امید ایران صحبت‌هایش را اینگونه ادامه داد: البته هنوز چیزی تمام نشده است. ما به هیچ وجه نا امید نیستیم و باید منتظر نتایج سایر مسابقات بود.

وی در پاسخ به این سوال که گروه بندی و برنامه مسابقات به ضرر ایران بوده، یادآور شد: این اتفاقات به هیچ وجه جدید نیست و همیشه در این بخش آسیا شاهد چنین برنامه‌ریزی‌هایی بود‌ه‌ایم.

خاکپور در پایان گفت: در بیشتر مواقع برنامه‌ریزی بازی‌ها طوری بود که تیم ما همیشه منتظر نتایج سایر مسابقات بوده است و امیدوارم مسئولان برگزاری مسابقات در آینده برنامه ریزی بهتر و عادلانه‌تری داشته باشند.

تیم فوتبال امید ایران در آخرین بازی خود در مرحله گروهی رقابتهای فوتبال غرب آسیا، برتری ۲ بر یک را در دقایق پایانی با تساوی ۲ بر ۲ عوض کرد.
مرجع / اقتصادآنلاین
captcha
آخرین اخبار