تاریخ انتشار: ۱۳ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۵
کد خبر: ۱۰۳۳۵۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حضور کاراته‎کاهای خوزستانی در میان برترین‎های مسابقات کشوری

مسابقات قهرمانی کاراته کشور، سبک سوکیوکوشین، انتخابی مسابقات جهانی 2016 ژاپن با مدال‎آوری کاراته‎کاهای خوزستانی به پایان رسید
مسابقات قهرمانی کاراته کشور، سبک سوکیوکوشین، انتخابی مسابقات جهانی 2016 ژاپن با مدال‎آوری کاراته‎کاهای خوزستانی به پایان رسید.

حسن میرزاافشار، رییس سبک سوکیوکوشین هیات کاراته استان اظهار کرد: این مسابقات پنج شنبه و جمعه (نهم و دهم مهرماه) به میزبانی بندرامام و با حضور 10 استان از سراسر کشور و نمایندگان استان‎ها برگزار شد.

وی ادامه داد: در این رقابت‎ها که در دو بخش کاتا و کومیته انجام شد، در بخش کومیته نونهالان و در وزن 25- کیلوگرم محمد مقدم به عنوان سوم دست یافت، در وزن 55- کیلوگرم امید باوی و علی یاسریان به ترتیب دوم و سوم شدند و در وزن 45- کیلوگرم محمدحسین عساکره در جایگاه دوم ایستاد.

رییس سبک سوکیوکوشین خوزستان افزود: در بخش کومیته نوجوانان و در وزن 50- کیلوگرم سیدعلی حسینی مقام سوم را ازآن خود کرد، در وزن 55+ کیلوگرم امید خوش رخ نیز سوم شد، در وزن 40- کیلوگرم مهدی و عباس عبدالخانی به ترتیب اول و سوم شدند، در وزن 50+ کیلوگرم ابوالفضل حیدری اول شد و شادمهر کرم‎نیا رتبه سوم را ازآن خود کرد، در وزن 45- کیلوگرم محمد حسومی زاده به مقام دوم رسید، در وزن 60- کیلوگرم مجتبی مناوی در جایگاه سوم ایستاد، در وزن 35- کیلوگرم سیدحسین حسینی سوم شد و در وزن 40 کیلوگرم مقام نخست به ریاض غبیش‏منش رسید.

وی اضافه کرد: در بخش کومیته جوانان و در وزن 65- کیلوگرم رضا راستا و عرفان فرهادی به ترتیب در رده‎های اول و سوم قرار گرفتند؛ در وزن 70- کیلوگرم هاشم نادری به مقام اول رسید و در نهایت در وزن 60- کیلوگرم محمدحسن آلبوغبیش و اسماعیل شریفی به ترتیب دوم و سوم شدند.

میرزاافشار در ادامه عنوان کرد: در بخش کومیته بزرگسالان و در وزن 70- کیلوگرم مهدی سیاحی عنوان سومی را ازآن خود کرد و در وزن 80- کیلوگرم جواد گرگ‎زاده اول شد.

وی اظهار کرد: در بخش کومیته امید و در وزن 75+ کیلوگرم حسن بریهی سوم شد، در وزن 60- کیلوگرم محمد اصل‎حمودنیا اول و کیارش ملک زادگان دوم شد، در وزن 75- کیلوگرم حسن مرزوقی و رحیم سلمانی اول و دوم شدند و در وزن 65- کیلوگرم عرفان فرهادی به مقام سوم دست یافت.

رییس سبک سوکیوکوشین هیات کاراته خوزستان اضافه کرد: در بخش کاتا نیز سهیل رشودی و یوسف حیدری به ترتیب در رده های سنی نوجوانان و امید به مقام های دوم و سوم نائل شدند.

وی در پایان خاطر نشان کرد: در رده بندی کلی مسابقات، استان خوزستان در جایگاه نخست ایستاد و استان‎های مرکزی و اصفهان دوم و سوم شدند.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار