تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۳۹۴ - ۱۲:۴۵
کد خبر: ۱۰۳۲۰۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

طرح‌ریزی نمایش کودک با توجه به مسایل روز

شبنم زیرک‌قشقایی گفت: نمایش کودک با توجه به مسایل روز باید طرح‌ریزی شود
شبنم زیرک‌قشقایی گفت: نمایش کودک با توجه به مسایل روز باید طرح‌ریزی شود.

این نویسنده و هنرمند تئاتر کودک بیان کرد: با توجه به پیشرفت علم و دسترسی کودکان به انواع و اقسام وسایل هوشمند مانند تبلت، موبایل، کامپیوتر و اینترنت نباید کودکان را در فضای مجازی به حال خود رها کرد.

وی با اشاره به نقش خانواده‌ها در تربیت کودکان افزود: تمامی بازی‌های اینترنتی و کامپیوتری قبل از رسیدن به دست کودکان باید از فیلتر خانواده‌ها عبور کنند.

این کارگردان تئاتر کودک ادامه داد: سعی داریم با افزایش کارهایی که اصول تربیتی را برای کودکان و خانواده‌ها روشن‌تر می‌کند گامی موثر در حل معضلات تربیتی برداریم.

شبنم زیرک‌قشقایی مربی، کارگردان و نویسنده تئاتر کودک است. وی کار خود را از سال 1374 در زمینه کودک شروع کرد.

او همچنین با نمایش کودک "کار آخر" در جشنواره فرهنگی و هنری منطقه آزاد اروند حضور داشت. زهرا محنایی، مهدی اولیا‌زاده و مسعود احمدیان در این نمایش بازی می‌کردند و علی‌رضا شکوه‌زاده کار موسیقی آن را برعهده داشت.

از دیگر کارهای این هنرمند می‌توان به "کوتی‌کوتی"، "بازی"، "الاغ"، "آواز خوش" و "سه شیطونک" اشاره کرد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار