تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۳۹۴ - ۰۹:۰۱
کد خبر: ۱۰۲۴۱۲
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

حواشی دیدار استقلال اهواز و گسترش فولاد

دیدار تیم های استقلال اهواز و گسترش فولاد از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال کشور با حاشیه هایی همراه بود
دیدار تیم های استقلال اهواز و گسترش فولاد از هفته هفتم لیگ برتر فوتبال کشور با حاشیه هایی همراه بود.

این دیدار عصر روز شنبه در ورزشگاه تختی اهواز برگزار شد که در ادامه حواشی آن را می خوانید:

*پیش از آغاز مسابقه هفته دفاع مقدس و همچنین روز آتش نشانی و خدمات ایمنی گرامی داشته شد.

*تیم استقلال اهواز در این بازی با پیراهن های طرح جدید خود که بسیار شبیه به طرح پیراهن تیم ملی پرو بود به میدان آمد.

*پیش از آغاز این بازی به یاد قربانیان حادثه مرگبار منا یک دقیقه سکوت اعلام شد.

*سیاوش بختیاری زاده پیش از آغاز بازی به سمت نیمکت گسترش فولاد رفت و برخورد گرمی با کادرفنی این تبم و فراز کمالوند داشت.

*در حالی که گفته می شد میلاد پاک پرور و حمزه خذیراوی دو بازیکن استقلال اهواز مصدوم هستند و به این بازی نمی رسند، نام این دو بازیکن در لیست 18 نفره استقلال اهواز بود و حتی دقایقی را هم برای این تیم به میدان رفتند.

*ساعت اسکوربورد ورزشگاه تختی اهواز از کار افتاده بود.

*در دقیقه 20 این مسابقه نیز رضا بهمنی، مهاجم استقلال اهواز در محوطه جریمه سرنگون شد که داور یک ضربه پنالتی برای استقلالی ها اعلام کرد که این موقعیت توسط  محمداسماعیل نظری از دست رفت.

*در دقیقه 30 این بازی، مرتضی منصوری بازیکن استقلال اهواز با یک فرار دیدنی از پشت مدافعان گسترش فولاد خود را در موقعیت تک به تک با گلر گسترش فولاد قرار داد که ضربه نهایی او با واکنش به موقع دروازه بان حریف مهار شد.

*نیمه نخست این بازی بدون گل به پایان رسید.

در دقیقه 60 این دیدار تعداد تماشاگران 370 نفر اعلام شد.

در دقیه 85 و 94 نیز گسترشی ها توسط مهدی ابراهیمی و مهدی کیانی به گل رسیدند تا این بازی در نهایت با حساب 2 بر صفر به سود شاگردان کمالوند به پایان برسد.
مرجع / ایسنا
برچسب ها: استقلال اهواز
:
:
:
آخرین اخبار