تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۴
کد خبر: ۱۰۲۳۳۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رئیس سبک‌های آزاد کاراته شادگان:

شادگان میزبان مسابقات قهرمانی کاراته خوزستان می‌شود

در روز جمعه 17 مهرماه سال جاری شادگان میزبان قهرمانی کاراته استان خوزستان خواهد بود
رئیس سبک‌های آزاد کاراته شادگان گفت: در روز جمعه 17 مهرماه سال جاری شادگان میزبان قهرمانی کاراته استان خوزستان خواهد بود.

فواد کاظمی امروز اظهارکرد: چهار سال است که هیئت کاراته شهرستان شادگان با افتخار، میزبانی مسابقات بزرگ قهرمانی استان خوزستان را به عهده می‌گیرد.

وی در ادامه افزود: کاراته شادگان که در چند سال اخیر در سطوح مختلف، استانی، کشوری و بین‌المللی قهرمانان زیادی را به جامعه ورزش معرفی کرده تا به‌ حال نیز توانسته با افتخار میزبان سه دوره مسابقات قهرمانی استان خوزستان شود و با اقتدار در هر سه دور مقام اول مسابقات را نیز کسب کرده است.

رئیس سبک‌های آزاد شادگان، یاد‌آور شد: امسال نیز با مساعدت و همکاری سرپرست اداره ورزش و جوانان شادگان و رئیس هیات کاراته خوزستان، مقتدرانه چهارمین دوره مسابقات قهرمانی استان را در هفته تربیت بدنی و ورزش در شهرستان شادگان برگزار خواهد شد.

کاظمی در پایان گفت: رئیس سبک کیوکوشین تزوکا در ایران و خاورمیانه، مربی تیم ملی کیوکوشین کشور، مربی و رئیس دفاع نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران هم میهمانان ویژه این مسابقات در شادگان خواهند بود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار