تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴
کد خبر: ۱۰۲۰۷۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز صدوراحکام رتبه‌بندی فرهنگیان

وزیر آموزش و پرورش با بیان اینکه توسعه پیش‌دبستانی در مناطق دوزبانه و محروم از سیاست اصلی ما است، از صدور احکام رتبه‌بندی فرهنگیان از امروز خبر داد.
آغاز صدوراحکام رتبه‌بندی فرهنگیان

 
علی‌اصغر فانی در مراسم جشن شکوفه‌ها که در دبستان زهرا مرضیه(س) در حال برگزاری است، گفت: یکی از سیاست‌های ما، توسعه پیش‌دبستانی است.

وی افزود: اعتقاد داریم دانش‌آموزان قبل از ورود به دبستان باید موفق به گذراندن دوره پیش‌دبستانی شوند، چرا که در تعلیم و تربیت نقش موثری دارد.

وزیر آموزش و پرورش با تاکید بر اینکه توسعه پیش‌دبستانی‌ها در مناطق دو زبانه و محروم از رویکردهای اصلی ما است، تصریح کرد: برگزاری دوره پیش‌دبستانی می‌تواند برای فارسی‌آموزی موثر باشد و فارسی‌آموزی در ارتقای کیفیت تعلیم و تربیت نقش زیادی دارد.

فانی با بیان اینکه در سال تحصیلی ۹۳-۹۲، ۱۴ درصد نسبت به سال قبل افزایش پیش‌ دبستانی‌ها را داشتیم، گفت: باید در توسعه پیش‌دبستانی‌ها تلاش بیشتری کنیم.

صدور احکام رتبه‌ بندی فرهنگیان آغاز شد


وی تصریح کرد: در سال تحصیلی جدید به منظور توانمندسازی و افزایش شایستگی‌ها و انگیزه فرهنگیان اقداماتی را انجام داده‌ایم و احکام رتبه‌بندی در حال صدور است. امیدواریم این اقدام گام اولی برای افزایش انگیزه باشد.
مرجع / اقتصادآنلاین
captcha
آخرین اخبار