تاریخ انتشار: ۳۱ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۳
کد خبر: ۱۰۱۹۵۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
در آئین جشن شکوفه‌ها مطرح شد؛

ورود 47 هزار دانش‌آموز آبادانی به سال تحصیلی جدید

صبح امروز آئین جشن شکوفه‌ها ویژه دانش آموزان سال اول ابتدایی با حضور جمعی از مسئولان و والدین دانش آموزان در مدارس شهرستان آبادان برپا شد
رئیس اداره آموزش و پرورش آبادان گفت: امسال حدود 47 هزار دانش‌آموز، سال تحصیلی جدید را در 261 آموزشگاه در سطح شهرستان آغاز می‌کنند.

صبح امروز آئین جشن شکوفه‌ها ویژه دانش آموزان سال اول ابتدایی با حضور جمعی از مسئولان و والدین دانش آموزان در مدارس شهرستان آبادان برپا شد.

در این آئین که به طور نمادین در دبستان کمال الملک برگزار شد، رئیس اداره آموزش و پرورش آبادان اظهار کرد: امسال 4 هزار و 948 دانش آموز آبادانی اول ابتدایی ورود خود به مدرسه را جشن می‌گیرند.

جواد علوانیان افزود: امسال حدود 47 هزار دانش‌آموز، سال تحصیلی جدید را در 261 آموزشگاه در سطح شهرستان آبادان آغاز می‌کنند.

وی با اشاره به سرانه دانش‌آموزی و تعمیراتی پیش بینی شده از سوی سازمان منطقه آزاد اروند برای مدارس شهرستان آبادان تصریح کرد: تاکنون یک سوم از مبلغ به حساب اداره آموزش و پرورش آبادان واریز شده و ما نیز در حال واریز مبلغ به حساب مدارس هستیم.

علوانیان، مبلغ سرانه دانش آموزی پیش بینی شده از سوی سازمان منطقه آزاد را یک میلیارد و 500 میلیون تومان و سرانه تعمیراتی را 3 میلیارد و 500 میلیون تومان خواند و تصریح کرد: این میزان سرانه پیش بینی شده در مقایسه با سرانه دولتی 4 برابر افزایش را نشان می‌دهد.

قرائت قرآن، اجرای سرود و شعر، پخش شیرینی و شکلات و اهدای هدایا به دانش آموزان از برنامه‌های جنبی آئین جشن شکوفه‌ها در آبادان بود.

زنگ جشن شکوفه‌ها هر ساله با هدف آشنایی دانش آموزان کلاس اولی با معلمان، فضای مدرسه و کلاس درس و یک روز پیش از آغاز رسمی سال تحصیلی در مدارس نواخته می‌شود.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار