تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۵:۰۳
کد خبر: ۱۰۱۶۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه سیلاب

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور گفت: تعداد جان باختگان حادثه سیلاب در سراسر کشور به ۱۱ نفر رسیده است که ۵ نفر از آن‌ها در تهران بوده‌اند.
افزایش تعداد جان‌باختگان حادثه سیلاب

 
اسماعیل نجار در حاشیه بازدید از مناطق سیل زده استان تهران اظهار داشت: تعداد جان باختگان حادثه سیلاب در سراسر کشور به ۱۱ نفر رسیده است که ۵ نفر از آن‌ها در تهران بوده‌اند.

وی ادامه داد: هم‌اکنون با توجه به هشدارهای سازمان هواشناسی مبنی بر بارندگی و وقوع سیل دستگاه‌های امدادی و خدماتی در آماده باش کامل هستند.

نجار با بیان اینکه ۱۱ استان کشور را خطر سیلاب تهدید مب‌کند گفت: باید با اقدامات لازم نسبت به پیشگیری از خسارات و تلفات حوادث اقدام کرد.

رئیس سازمان مدیریت بحران کشور یاد آور شد: در حال حاضر جلسات مدیریت بحران در استان‌های مختلف برگزار می‌شود و آمادگی نسبی برای مقابله با سیلاب داریم.
captcha
آخرین اخبار