تاریخ انتشار: ۲۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۵۷
کد خبر: ۱۰۱۶۵۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

صنعت آبفا دچار رکود است

مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب کشور با تأکید بر اینکه برنامه پنجم به پایان رسید اما قیمت آب واقعی نشد، گفت: برای اینکه بتوانیم پروژ‌ه‌های آبفا را خودگردان کنیم باید تعرفه‌های تکلیفی در بخش آب را تغییر دهیم.
صنعت آبفا دچار رکود است

حمیدرضا جانباز در مراسم امضای قراردادهای سرمایه‌گذاری در بخش آب و فاضلاب، گفت: یکی از دستاوردهای دولت یازدهم واقعی‌شدن خرید تضمینی آب و تسهیل در واگذاری پروژه‌ها به بخش خصوصی بوده است، اما نیاز به بازنگری در برخی از قوانین و مقررات دیده می‌شود.


وی ادامه داد: برای اینکه پروژه‌های آبفا را خودگردان کنید باید تعرفه‌های تکلیفی در بخش آب را تغییر دهیم، چون یکی از مشکلات تعرفه‌های تکلیفی بر آب بوده است.


وی اضافه کرد: یک سوم قیمت تمام‌شده آب را از مشترکان دریافت می‌کنیم، درحالی که براساس قانون برنامه پنجم توسعه باید قیمت آب واقعی می‌شود که نشده است.


مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب تأکید کرد: متأسفانه ما از وضعیت‌های صندوق توسعه ملی نیز در قراردادها نتوانستیم استفاده کنیم و این عدم تعامل مناسب بین صندوق توسعه ملی و بانک‌های عامل باعث شد دچار رکود در صنعت آبفا بشویم.


وی با اشاره به اینکه تمام دنی به این نتیجه رسیده‌اند که از تسهیلات با نرخ بهره پایین برای پروژه‌ها استفاده کنند، گفت:‌ عدم استفاده از تسهیلات ارزان قیمت باعث شده است که صنعت آبفا دچار رکود شود.
مرجع / اقتصادآنلاین
captcha
آخرین اخبار