تاریخ انتشار: ۲۵ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۰:۰۶
کد خبر: ۱۰۱۲۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

گشت حریم بانی در شبکه آبیاری شمال خوزستان ایجاد شد

مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از راه اندازی گشت حریم بانی در شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی خبر داد
مدیر عامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از راه اندازی گشت حریم بانی در شبکه های آبیاری دز و کرخه شمالی خبر داد.

محمد اسلامی افزود: گشت ویژه حفاظت از شبکه های آبیاری در بیش از یک هزار و 400 کیلومتر کانالها و تاسیسات مربوطه در شبانه روز انجام می شود که وظیفه اصلی آنها شناسایی تخلفات و موارد نقض حریم شبکه می باشد.

وی گفت: موارد تخلف پس از اخطار و دادن مهلت به مراجع قانونی و قضائی ارجاع شده و جهت متخلفان پرونده قضایی تشکیل می شود.

اسلامی بر ضرورت عملیات لایروبی و نگهداری کانال ها و زهکش های آبیاری تاکید کرد و افزود: هرگونه اقدام قانونی در رفع تصرف از حریم شبکه برای احقاق حقوق کشاورزان و تامین مطمئن آب اراضی کشاورزی صورت می گیرد.

مدیرعامل شرکت بهره برداری از شبکه های آبیاری شمال خوزستان از کشاورزان منطقه شمال خوزستان خواست ضمن همکاری با گشت حریم بانی و متصدیان توزیع آب، هرگونه موارد تخلف را در شبانه روز به سامانه پیامک 10004627 اعلام کنند.

شبکه های آبیاری شمال خوزستان بیش از 190 هزار هکتار از اراضی شهرهای دزفول ، شوش و اندیمشک را تحت پوشش دارد.
مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار