تاریخ انتشار: ۲۴ شهريور ۱۳۹۴ - ۰۹:۴۵
کد خبر: ۱۰۱۱۷۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

برگزاری جشن روز ملی سینما در دزفول

نمایش فیلم‌های هنرمندان دزفولی در جشنواره‌های بین‌المللی در آمریکا، ایتالیا و هندوستان از افتخارات ما است ولی این موفقیت‌‌ها از چشم مسؤولان شهرستان دور مانده است
اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی با همکاری انجمن سینمای جوان دزفول جشنی به مناسبت روز ملی سینما برگزار کرد.

نادر سعادتی‌فرد، سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی دزفول، ضمن گرامی‌داشت روز سینما گفت: در کلیه جوامع بشری از سینما به عنوان ابزاری برای عملی کردن خواسته‌ها و اهداف سیاسی، اجتماعی و اقتصادی استفاده می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: بعد از انقلاب اسلامی توجه زیادی به سینما شد و از آن به عنوان ابزاری برای ارتقای کرامات انسانی و اخلاق استفاده شد.

سعادتی‌فرد ابراز امیدواری کرد: هنرجویانی که در عرصه سینما آموزش می‌بینند ارزش‌ها و کرامات انسانی را سرلوحه کار خود قرار دهند.

محمدباقر حنطوش‌زاده، رییس انجمن سینمای جوان دزفول، نیز گفت: نمایش فیلم‌های هنرمندان دزفولی در جشنواره‌های بین‌المللی در آمریکا، ایتالیا و هندوستان از افتخارات ما است ولی این موفقیت‌‌ها از چشم مسؤولان شهرستان دور مانده است.

وی با قدردانی از همکاری اداره فرهنگ و ارشاد دزفول خواستار همکاری و حمایت دیگر دستگاه‌های اجرایی در زمینه معرفی هر چه بیشتر آثار هنرمندان دزفول شد.

در این مراسم علاوه بر نمایش 2 فیلم برتر سال‌های اخیر انجمن سینمای جوانان دزفول به نام «شاهخون» ساخته امین هیودی و «صفر کیلومتر» ساخته امید حنطوش‌زاده هشت فیلم ساخته شده توسط نوجوانان شرکت کننده در طرح المپیاد فیلم‌سازی به نمایش درآمد که مورد توجه حاضرین ومدعوین این جشن قرارگرفت.

در پایان مراسم با اهدا لوح و هدایا از هشت فیلم‌ساز نوجوان و عوامل اجرایی نخستین المپیاد فیلم‌سازی قدردانی شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار