تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۳:۴۴
کد خبر: ۱۰۰۶۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

4500 زوج خوزستانی غربالگری ژنتیک می‌شوند

دو طرح غربالگری ژنتیک پیش از ازدواج و همچنین غربالگری ژنتیک افراد 15 تا 25 سال از اول مهر ماه در استان آغاز می‌شود
معاون پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خوزستان گفت: دو طرح غربالگری ژنتیک پیش از ازدواج و همچنین غربالگری ژنتیک افراد 15 تا 25 سال از اول مهر ماه در استان آغاز می‌شود.

علی حسن‌زاده اظهار کرد: این طرح‌ها به منظور شناسایی بیماری‌هایی با منشا ژنتیکی اجرا می‌شود؛ انجام این غربالگری برای خانواده‌ها کاملا رایگان است.

وی ادامه داد: افرادی که قصد ازدواج دارند، باید پیش از ازدواج مشاوره ژنیتک انجام دهند و نسبت به وضعیت خود آگاهی لازم را کسب کنند. همچنین در خصوص احتمال وجود اختلالات ژنتیکی در فرزندان هشدارهای لازم به آنها داده شود.

معاون پیشگیری اداره‌کل بهزیستی خوزستان افزود: افراد 15 تا 25 سال اعم از دختران و پسران، نیاز به آگاهی نسبت به وضعیت خود در خصوص اختلالات ژنتیکی دارند که در این طرح غربالگری، آگاهی و آموزش لازم به افراد داده می‌شود تا از بروز هرگونه بیماری ژنتیکی در آینده پیشگیری به عمل آید.

حسن‌زاده اظهار کرد: در طرح غربالگری پیش از ازدواج در استان خوزستان، 4500 زوج و در طرح غربالگری افراد 15 تا 25 سال نیز 1500 نفر تحت پوشش قرار می‌گیرند. این طرح‌ها در مراکز بهداشتی و مراکز بهزیستی شهرستان‌ها اجرا خواهند شد.
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار