تاریخ انتشار: ۱۸ شهريور ۱۳۹۴ - ۱۲:۳۳
کد خبر: ۱۰۰۶۲۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
پیشکسوت کشتی خوزستان:

من هم بودم سوریان را «دیسکالیفه» می‌کردم

پیشکسوت کشتی خوزستان گفت: داوری‌ها به ایران ضربه نزد و سوریان به حق «دیسکالیفه» شده است
پیشکسوت کشتی خوزستان گفت: داوری‌ها به ایران ضربه نزد و سوریان به حق «دیسکالیفه» شده است.

اسماعیل عباسی امروز در خصوص وضعیت تیم ملی کشتی فرنگی ایران در مسابقات جهانی آمریکا، اظهار کرد: همه مشاهده کردند که تیم ملی ایران در این رقابت‌ها چه وضعیتی را دارد.

وی ادامه داد: کشتی‌گیران تیم ایران از نظر آمادگی جسمانی دچار ضعف هستند و مشخص بود که به خوبی نمی‌توانند کشتی بگیرند.

پیشکسوت کشتی خوزستان تصریح کرد: در واقع تیم ایران در این رقابت‌ها از مربی خوبی بهره نمی‌برد، افرادی همچون «محمد بنا» با آن پیشینه درخشان کنار گذاشته می‌شوند و افرادی که در حد نام تیم ملی نیستند را بر سر کار آورده‌اند و این موضوع از مسائل پشت پرده رنج می‌برد.

عباسی تاکید کرد: محمد بنا در چندین آزمون، امتحان خود را پس داده و سربلند از آن مسابقات خارج شده، ولی مسائل پشت پرده در فدراسیون کشتی باعث شده به تیم ملی کشورمان ضربه بخورد.

مربی آبادانی کشتی افزود: چهار یا پنج کشتی‌گیر کشورمان از شاگردان بنا هستند و این مربی بهتر می‌توانست تیم ایران را هدایت کند.

داور سال‌های پیش کشتی کشور در خصوص مسائل عنوان شده در خصوص داوری مصاف حمید سوریان عنوان کرد: من سال‌ها داوری کرده‌ و در این دیدار‌ها دیدم که قضاوت‌ها مشکلی نداشت، اگر من هم داور مصاف «سوریان» بودم او را دیسکالیفه می‌کردم.

عباسی اشاره کرد: داوری به تیم ایران ضربه نزد، بلکه خود کشتی‌گیر باید احتیاط می‌کرد، وقتی که سوریان با یک حرکت عمدی به ابروی حریف می‌زند، باید مراقب باشد که خطای دیگری از وی سر نزند، اما وی با ‌‌نهایت بی‌احتیاطی بازی را از دست داد.

وی در پایان خاطرنشان کرد: کشتی‌گیر باید بتواند خودش را کنترل کند و این بر می‌گردد به مسائل روحی روانی که مربی در تعدیل آن نا‌توان بوده است، سوریان باید هنگامی که اخطار گرفت با دستان خود کار می‌کرد اما متاسفانه با سر کار کرد و دیسکالیفه شد.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار