تاریخ انتشار: ۱۱ مهر ۱۴۰۵ - ۰۹:۳۶
کد خبر: ۳۳۷۷۷۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آمادگی سد‌های خوزستان برای مقابله با پدیده النینو و سیلاب‌های احتمالی

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان گفت: تمامی تمهیدات لازم برای مقابله با پدیده النینو در سد‌های خوزستان فراهم شده است.
 
  عباس صدریان فر   در بازدید از سیل بند‌های بخش شعیبیه شهرستان شوشتر افزود: براساس پیش بینی‌های سازمان هواشناسی و مدیریت بحران، برنامه ریزی و روش‌های مختلف برای مقابله برای پدیده النینو و بارش‌های فراگیر و بالاتر از نرمال در سد‌های استان پیش بینی شده است.

وی با اشاره به اینکه هم اکنون بیش از ۹ میلیارد متر مکعب مخازن سد‌های خوزستان خالی می‌باشد، ادامه داد: هم اکنون حجم مفید سد‌های خوزستان حدود ۴ میلیارد متر مکعب می‌باشد که نسبت به سال گذشته سه میلیارد متر مکعب ذخیره سازی بیشتری شده است.

مدیر عامل سازمان آب و برق خوزستان با بیان اینکه در بازدید از سیلاب بند‌های بخش شعیبیه آمادگی لازم برای مقابله با پدیده النینو و سیلاب‌های احتمالی مورد بررسی قرار گرفت، خاطر نشان کرد: یکی از سیل بند‌های این بخش در روستای یشان سخی می‌باشد که مرمت و مقاوم سازی آن در دستور کار قرار گرفته است.

صدریان فر ادامه داد: با مشارکت شرکت‌های کشت و صنعت نیشکر امام خمینی و کارون شوشتر سنگ مورد نیاز مرمت سیل بند یشان سخی تامین شد و تیم مهندسی رودخانه سازمان آب و برق خوزستان اجرای این طرح را آغاز می‌کند و با توجه به بارش‌های پیشرو مقرر شد مرمت این سیل بند که در هشت ماه اجرای آن طول می‌کشد در کمتر از سه ماه پایان یابد.

مرجع / صداوسیما
captcha
آخرین اخبار