تاریخ انتشار: ۰۷ مهر ۱۴۰۵ - ۱۰:۵۹
کد خبر: ۳۳۷۵۹۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پیش‌بینی تولید بیش از ۱۷ هزار تن خرما از نخلستان‌های بهبهان

- مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهبهان از آغاز برداشت خرما در نخلستان‌های این شهرستان خبر داد و گفت: با اختصاص بیش از هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی به کشت خرما، پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۷ هزار تن خرما برداشت شود.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهبهان از آغاز برداشت خرما در نخلستان‌های این شهرستان خبر داد و گفت: با اختصاص بیش از هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی به کشت خرما، پیش‌بینی می‌شود امسال بیش از ۱۷ هزار تن خرما برداشت شود.

لاله نیرومند با اشاره به آغاز رسمی عملیات برداشت خرما در نخلستان‌های شهرستان بهبهان اظهار کرد: این روزها، نخلستان‌های سرسبز، نماد روشن امید، آبادانی و توسعه در جنوب شرق استان هستند که با به ثمر نشستن ارقام تجاری و صادراتی می‌توانند اقتصاد استان را متحول کنند و ارزآوری پایداری را به ارمغان بیاورند.

‌وی با اشاره به سطح زیر کشت خرما در این شهرستان افزود: نخلستان‌های بهبهان طیف گسترده‌ای از ارقام ارزشمند را در خود جای داده‌اند و ارقامی نظیر کبکاب، زاهدی، پیارم، مجول، دهدارمرادی، خاصویی، حاج محمدی و برحی هر کدام با ویژگی‌های خاص خود، جایگاه ویژه‌ای در بازار دارند.

‌مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بهبهان تصریح کرد: با شروع فصل برداشت، جنب‌ و جوش نخلداران در میان باغ‌ها نوید روزهای پربار و پررونق را می‌دهد و توسعه کشت ارقام تجاری و صادراتی، مسیر تحول اقتصادی منطقه را هموارتر می‌کند.

خوزستان با تولید سالانه ۱۸ میلیون تُن محصولات کشاورزی، باغی، دامی، شیلات و عسل، معادل ۱۴ درصد کل تولیدات بخش کشاورزی کشور، در جایگاه نخست قرار دارد.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار