رییس شورای اسلامی شهر مسجدسلیمان گفت: پرداخت حقوق و دستمزد کارکنان، تکمیل طرحهای نیمهتمام، آسفالت معابر و تکریم اربابرجوع در اولویت کاری شهردار جدید قرار گیرد.
محسن پیرعباسی روز دوشنبه در آیین تکریم و معارفه شهرداران پیشین و جدید مسجدسلیمان اظهار کرد: با توجه به تعداد کارکنان شهرداری از شهردار جدید انتظار میرود از استخدام جدید در این نهاد خودداری کند.
وی ادامه داد: کورش حاجتپور نخستین شهرداری است که بین کارکنان شهرداری به عنوان شهردار انتخاب شده و دارای سوابق و تجربههای ارزشمندی در این حوزه است.
نواب خراسانی، معاون سیاسی اجتماعی فرماندار مسجدسلیمان نیز در این آیین گفت: شهردار باید با روحیه جهادی و خدمت شبانه روزی در راستای ارتقای کیفیت خدمات شهری به شهروندان گام بردارد.
کورش حاجتپور، شهردار جدید مسجدسلیمان نیز بیان کرد: تمام توان خود را در راستای خدمت به مردم به کار خواهم گرفت و برای پیشبرد امور، به همکاری مسئولان شهرستان نیاز دارم.
طی آیینی با حضور مسوولان محلی کورش حاجتپور به عنوان شهردار مسجدسلیمان معرفی و از زحمات علی اکبری شهردار پیشین قدردانی شد.
کورش حاجتپور پیش از این سابقه عضویت در دوره چهارم شورای اسلامی شهر مسجدسلیمان، شهرداری لالی و بخشداری آبژدان را در سوابق اجرایی خود دارد و پس از انتخاب توسط اعضای شورا و تائید استانداری خوزستان به طور رسمی به عنوان شهردار مسجدسلیمان کار خود را آغاز کرد.
به گزارش ایرنا، کورش حاجتپور تیرماه امسال در نشست شورای اسلامی شهر مسجدسلیمان با کسب ۶ رأی موافق اعضای شورا به عنوان شهردار جدید مسجدسلیمان انتخاب شد.
پیش از این علی اکبری سرپرستی شهرداری مسجدسلیمان را برعهده داشته است.