تاریخ انتشار: ۰۵ مهر ۱۴۰۵ - ۱۶:۲۸
کد خبر: ۳۳۷۴۸۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

لزوم بهره‌گیری از ظرفیت‌های فرهنگی برای حل مسائل اجتماعی خوزستان

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان با اشاره به اهمیت فراهم کردن زیرساخت‌های فرهنگی در استان گفت: باید تلاش کنیم ابزارها و ظرفیت‌های لازم برای اجرای برنامه‌های فرهنگی فراهم شود و در این مسیر از تجربه سایر استان‌ها بهره بگیریم.

 حجت‌الاسلام والمسلمین سیدمحمدنبی موسوی‌فرد روز یکشنبه در نشست شورای فرهنگ عمومی استان با تاکید بر ضرورت پیگیری و اجرای مصوبات این شورا اظهار کرد: مصوبات شورای فرهنگ عمومی باید با جدیت دنبال و اجرایی شود تا آثار آن در جامعه نمایان شود.

وی با اشاره به پیگیری موضوعات فرهنگی از جمله حجاب و نماز در ادارات افزود: در گذشته نیز در دیدارهایی با مسئولان، بر ضرورت توجه ویژه به موضوع حجاب در دستگاه‌های اجرایی و تقویت فرهنگ اقامه نماز تاکید شده است.

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان با بیان اینکه موضوع حجاب در ادارات نیازمند برنامه‌ریزی و اقدام عملی است، گفت: در این زمینه باید میزان باور و اعتقاد درونی افراد تقویت شود و برنامه‌های فرهنگی بر مبنای نقشه راه مشخص دنبال شود.

وی ادامه داد: در جلسات ملی نیز موضوع حجاب اداری مورد توجه قرار گرفته و برخی استان‌ها برنامه‌های جامعی را در این زمینه تدوین و در حال اجرا دارند که باید از این تجربه‌ها استفاده شود.

موسوی‌فرد بر اهمیت ترویج فرهنگ نهج‌البلاغه تاکید کرد و گفت: موضوعات مرتبط با نهج‌البلاغه باید در جلسات آینده شورا مورد توجه قرار گیرد و برنامه‌ریزی لازم برای توسعه این فرهنگ انجام شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با اشاره به دغدغه رهبر معظم انقلاب و شهدای انقلاب درباره مسئله جمعیت اظهار کرد: موضوع جمعیت از مسائل مهم کشور است و باید از خودمان آغاز کنیم.

نماینده ولی‌فقیه در استان خوزستان افزود: در موضوع فرزندآوری باید فرهنگ‌سازی لازم انجام شود و مسئولان نیز در این زمینه الگو باشند.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار