تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۵ - ۲۰:۰۸
کد خبر: ۳۳۷۴۲۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان:

روایت‌های دفاع مقدس باید به نسل جدید منتقل شود

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با تاکید بر ضرورت معرفی ظرفیت‌های گردشگری دفاع مقدس گفت: یکی از وظایف مهم در این حوزه، آشنا کردن نسل جدید با فضای دفاع مقدس و انتقال خاطرات و تجربیات رزمندگان به نسل‌های آینده است.

 

محمدجوروند روز شنبه در نشست تخصصی گردشگری دفاع مقدس در اهواز اظهار کرد: در موضوع گردشگری دفاع مقدس، ذهن‌ها بیشتر به سمت مناطق عملیاتی و یادمان‌ها معطوف می‌شود، در حالی که باید به روایت‌های انسانی و خاطرات افرادی که در آن دوران حضور داشتند نیز توجه ویژه شود.

وی افزود: نسل‌هایی همچون سردار عابدی و دیگر رزمندگان و فعالان حوزه دفاع مقدس که همچنان در قید حیات هستند، سرمایه‌های ارزشمندی برای ثبت و انتقال تاریخ شفاهی این دوران به شمار می‌روند و باید خاطرات و روایت‌های آنان به بهترین شکل جمع‌آوری و به نسل جدید منتقل شود.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خوزستان با اشاره به گذشت حدود ۳۷ سال از پایان جنگ تحمیلی گفت: با توجه به گذر زمان، ضرورت دارد خاطرات و روایت‌های رزمندگان بازبینی، ثبت و بازنگری شده و در قالب‌های مختلف در اختیار نسل‌های آینده قرار گیرد.

جوروند با بیان اینکه علاقه‌مند به شنیدن روایت‌های رزمندگان و پیشکسوتان دفاع مقدس است، افزود: صحبت‌های سردار عابدی و دیگر عزیزانی که در این حوزه حضور دارند، می‌تواند نقش مهمی در شناخت بهتر ابعاد مختلف دفاع مقدس داشته باشد.

وی در ادامه با اشاره به هم‌زمانی هفته گردشگری و هفته دفاع مقدس اظهار کرد: توجه به گردشگری دفاع مقدس از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و این موضوع می‌تواند ظرفیت‌های جدیدی برای معرفی میراث معنوی و تاریخی استان ایجاد کند.

  خوزستان به‌عنوان یکی از کانون‌های اصلی دفاع مقدس، دارای ظرفیت‌های گسترده‌ای در حوزه گردشگری دفاع مقدس است و هر ساله شمار زیادی از زائران و علاقه‌مندان برای بازدید از یادمان‌ها و مناطق عملیاتی دوران جنگ تحمیلی به این استان سفر می‌کنند.

ثبت و معرفی تاریخ شفاهی رزمندگان، پیشکسوتان و شاهدان این دوران از جمله محورهای مهم در حفظ و انتقال میراث معنوی دفاع مقدس به نسل‌های آینده به شمار می‌رود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار