تاریخ انتشار: ۰۴ مهر ۱۴۰۵ - ۱۲:۳۸
کد خبر: ۳۳۷۴۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری هشت نفر از عوامل نزاع دسته‌جمعی در رامهرمز

فرمانده انتظامی رامهرمز از دستگیری هشت عامل نزاع دسته‌جمعی و کشف یک قبضه سلاح کلت کمری در این شهرستان خبر داد.

 فرمانده انتظامی رامهرمز از دستگیری هشت عامل نزاع دسته‌جمعی و کشف یک قبضه سلاح کلت کمری در این شهرستان خبر داد.

 سرهنگ هدایت شهبازی روز شنبه در تشریح جزئیات این خبر اظهار کرد: به دنبال اعلام مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ مبنی بر وقوع یک فقره نزاع دسته‌جمعی مقابل بیمارستان مادر این شهرستان، بلافاصله ماموران انتظامی کلانتری ۱۱ برای بررسی موضوع به محل اعزام شدند.

وی افزود: پس از حضور ماموران پلیس در محل، مشاهده شد که چند نفر به دلیل اختلافات قبلی با یکدیگر درگیر شده و موجب ایجاد تنش و برهم خوردن آسایش آن منطقه شده بودند.

شهبازی تاکید کرد: پلیس با افرادی که بخواهند نظم و امنیت جامعه را خدشه‌دار کنند، طبق قانون قاطعانه برخورد می‌کند.

پیش از این نیز دادستان شهرستان رامهرمز از شناسایی و دستگیری عاملان نزاع منجر به قتل در یکی از تالارهای این شهرستان خبر داده بود.

مرجع / ایرنا
captcha
آخرین اخبار