تاریخ انتشار: ۱۸ آذر ۱۴۰۴ - ۲۳:۰۹
کد خبر: ۳۲۳۴۱۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

دستگیری عوامل تخریب‌ سوزن ریل راه آهن در اندیمشک

  رئیس دادگاه عمومی بخش الوار گرمسیری اندیمشک از دستگیری عوامل تخریب سوزن ریل راه آهن ایستگاه مازو خبر داد.

فرشاد اسدی اصل گفت: به دنبال تخریب سوزن ریل راه آهن در محدوده این بخش و حوالی ایستگاه مازو، موضوع بلافاصله از سوی عوامل مربوطه به پلیس آگاهی راه‌آهن گزارش شد و  با صدور دستورهای قضایی لازم تیم‌های عملیاتی، شناسایی عاملان تخریب را در دستور کار قرار دادند.

وی افزود: در کمتر از ۷۲ ساعت، دو متهم این پرونده شناسایی و دستگیر شدند و در جریان تحقیقات مقدماتی به اقدام خود مبنی بر تخریب سوزن ریل قطار اعتراف کردند.

 بنا بر اعلام دادگستری کل خوزستان در روز سه‌شنبه ۱۸ آذر، رئیس دادگاه عمومی بخش الوار گرمسیری اندیمشک ادامه داد: پس از تکمیل تحقیقات و صدور قرار تامین متناسب، با توجه به سن افراد دستگیرشده، این دو نفر برای گذراندن مراحل قانونی به کانون اصلاح و تربیت اهواز معرفی شدند.

اسدی اصل گفت: خوشبختانه با گزارش و اقدام به موقع، این تخریب موجب بروز حادثه‌ای در این محور نشد. 

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار