تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۳:۲۸
کد خبر: ۳۲۳۲۶۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اجرای ۱۰۰ کیلومتر خط کشی در محورهای شهرستان کارون

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان کارون از اجرای خط‌کشی در ۱۰۰ کیلومتر محورهای این شهرستان خبر داد و گفت: این اقدام برای افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای حائز اهمیت است.

 

رئیس اداره راهداری و حمل و نقل جاده‌ای شهرستان کارون از اجرای خط‌کشی در ۱۰۰ کیلومتر محورهای این شهرستان خبر داد و گفت: این اقدام برای افزایش ایمنی کاربران جاده‌ای حائز اهمیت است.
 به گزارش خوزنیوز به نقل از روابط عمومی اداره کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای خوزستان، محمد سیاحی از اجرای روشنایی در ۹ کیلومتر محور اصلی آبادان -کارون با سرمایه‌گذاری ۷۰ میلیارد ریال خبر داد و اظهار کرد: اجرای این پروژه شاخص بخشی از برنامه‌های جامع نگهداری و ایمنی راه‌های شهرستان است که با هدف ارتقای ایمنی رانندگان و تسهیل عبور و مرور شبانه اجرا شد.
وی همچنین به دیگر اقدامات انجام شده اشاره کرد و گفت: نصب ۲۳۸۳ عدد علائم راهنمایی، اجرای ۱۰۰ کیلومتر خط‌کشی، نصب ۶ کیلومتر نیوجرسی و گاردریل، شانه‌سازی و اصلاح شیب شیروانی، لکه‌گیری و چاله‌پرکنی و پاکسازی ۳ پل و آبرو در محور اصلی آبادان -کارون و کمربندی شرق کارون از دیگر اقدامات اجرا شده در محورهای این شهرستان است.
به گفته رئیس اداره راهداری و حمل‌ونقل جاده‌ای شهرستان کارون، بهسازی و روکش آسفالت ۱۶ کیلومتر از محورهای اصلی شامل کمربندی و محور کارون–آبادان و ۴ کیلومتر از محورهای روستایی نیز اجرا شده است.
سیاحی یادآور شد: به منظور ارتقای ایمنی پل های حوزه استحفاظی شهرستان کارون، ایجاد حفاظ بتنی برای ۷ دستگاه پل بزرگ این شهرستان انجام و قرارداد برای ۹ دستگاه پل دیگر در محور آبادان نیز به امضا رسیده است.

:
:
:
آخرین اخبار