تاریخ انتشار: ۱۶ آذر ۱۴۰۴ - ۱۰:۵۸
کد خبر: ۳۲۳۲۵۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

رئیس اتاق بازرگانی اهواز: بحران زیست‌محیطی خوزستان همراه با تاثیر مستقیم بر فعالیت‌های اقتصادی است

 رئیس اتاق بازرگانی اهواز در دیدار با رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست با اشاره به گسترش آلودگی‌های صنعتی در خوزستان، بر ضرورت اقدام فوری دولت برای مهار آلاینده‌ها و پیشگیری از آسیب بیشتر به کسب‌وکارهای استان تأکید شد.

شهلا عموری  با اشاره به دیدار با رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور که در حاشیه آیین روز ملی عمان و به میزبانی سفیر این کشور انجام شد، اظهار کرد: چالش‌های زیست‌محیطی خوزستان تنها یک مساله محلی نیست و پیامدهای آن در سطح ملی قابل مشاهده است.

وی افزود: منشأ بخش قابل توجهی از آلودگی‌های استان، انتشار گازهای همراه نفت، فعالیت غیر استاندارد صنایع و ورود ذرات آلاینده به چرخه تولید و هوای شهری است. این وضعیت علاوه‌ بر تهدید سلامت شهروندان، بر کیفیت تولیدات، بهره‌وری نیروی انسانی و تداوم فعالیت بنگاه‌های اقتصادی نیز تاثیر مستقیم گذاشته است.

عموری با بیان اینکه بررسی علمی و دقیق منشا آلودگی‌ها، تدوین نقشه کنترل آلاینده‌ها، پایش برخط صنایع بزرگ و الزام آن‌ها به اجرای استانداردهای زیست‌محیطی از ضرورت‌های فوری استان است و گفت: خوزستان امروز نیازمند تصمیم‌گیری در مقیاس ملی است زیرا آلودگی‌ هوا و خاک آن نه‌فقط زندگی مردم بلکه تداوم سرمایه‌گذاری و امنیت اقتصادی منطقه را تحت‌تاثیر قرار داده است.

وی با بیان اینکه بخش خصوصی در سال‌های اخیر بار سنگین محدودیت‌های زیست‌محیطی را تحمل کرده است، افزود: انتظار می‌رود سازمان حفاظت محیط‌زیست با نگاه عملیاتی‌تر به موضوع، برنامه‌ای ویژه برای کاهش آلاینده‌ها، مدیریت پسماند و کنترل منابع انتشار در خوزستان تدوین کند.

رئیس اتاق بازرگانی اهواز همچنین با اشاره به ظرفیت‌های اقتصادی استان، خواستار توجه ویژه دولت به پیوند میان محیط‌زیست و اقتصاد محلی شد و گفت: خوزستان با وجود ثروت‌های نفتی، کشاورزی و مرزی، امروز با چالشی روبه‌روست که سلامت مردم و پایداری کسب‌وکارها را توامان تهدید می‌کند.

همچنین به گفته رئیس اتاق بازرگانی اهواز، شینا انصاری رئیس سازمان حفاظت محیط‌زیست کشور در این گفت‌وگو بر لزوم بررسی بیشتر مسائل مطرح‌شده تاکید کرد و مقرر شد روند پیگیری پیشنهادهای ارائه شده از طریق کارگروه‌های تخصصی ادامه یابد.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار