تاریخ انتشار: ۲۱ آبان ۱۴۰۴ - ۲۲:۰۴
کد خبر: ۳۲۱۹۸۴
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

اهدای اعضای بانوی ۲۹ ساله در آبادان؛ ۳ بیمار جان دوباره یافتند

 بانوی ۲۹ ساله‌ای که بر اثر سانحه رانندگی دچار مرگ مغزی شده بود، با رضایت خانواده‌ای فداکار در بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان، جان سه بیمار نیازمند پیوند را نجات داد.

 مسعود هدایت، معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان، از انجام یک اقدام انسان‌دوستانه و حیات‌بخش دیگر در جنوب غرب خوزستان خبر داد و گفت: خانم ۲۹ ساله‌ای که به دنبال تصادف در بخش ICU بیمارستان آیت‌الله طالقانی آبادان بستری بود، پس از تأیید مرگ مغزی توسط تیم تخصصی و با رضایت خانواده نوع‌دوست ایشان، اعضای حیاتی بدنش اهدا شد.

وی افزود: پس از هماهنگی‌های لازم توسط همکاران واحد شناسایی مرگ مغزی و اورژانس ۱۱۵، بیمار در ساعت ۲۴ روز ۱۹ آبان‌ماه به منظور انجام فرایند پیوند به مرکز فراهم‌آوری اعضا در بیمارستان گلستان اهواز منتقل شد.

هدایت با بیان جزئیات اهدای عضو اظهار کرد: بر اساس اعلام تیم پیوند، کلیه‌های این بانوی جوان به دو بیمار شامل مردی ۴۷ ساله و زنی ۳۸ ساله و کبد او به مردی ۳۲ ساله اهدا شد.

معاون درمان دانشگاه علوم پزشکی آبادان ضمن قدردانی از خانواده ایثارگر این بانوی جوان گفت: اقدام خداپسندانه این خانواده در پذیرش اهدای عضو عزیزشان، تجلی عالی‌ترین مرتبه نوع‌دوستی و احیای دوباره زندگی در کالبد بیماران امید از دست‌داده است.

وی همچنین از تلاش‌های ارزشمند کوردیناتورهای پیوند، تیم تأییدکننده مرگ مغزی، اورژانس فوریت‌ها و همکاران بیمارستان‌های طالقانی آبادان و گلستان اهواز تقدیر کرد و افزود: دانشگاه علوم پزشکی آبادان همواره خود را قدردان خانواده‌هایی می‌داند که در تلخ‌ترین لحظات، با تصمیمی بزرگ، نور زندگی را در وجود دیگران روشن می‌کنند.

مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار