تاریخ انتشار: ۱۱ آبان ۱۴۰۴ - ۰۹:۴۴
کد خبر: ۳۲۱۴۰۵
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

آغاز کشت پاییزه در سطح بیش از ۵۷ هزار هکتار اراضی کشاورزی دزفول

مدیر جهاد کشاورزی دزفول گفت: کشت پاییزه در سطح بیش از ۵۷ هزار و ۴۵۰ هکتار از اراضی شهرستان دزفول آغاز شد.
 

 

بهروز قمرزاده  بیان کرد: کشت چغندرقند پاییزه در سطح سه هزار و ۵۰۰ هکتار از اراضی کشاورزی دزفول مصوب شده بود که تاکنون از این میزان فراتر رفته و کشت چغندرقند به سه هزار و ۸۰۰ هکتار رسیده است.

وی افزود: کشت گندم پاییزه آبی در سطح ۲۴ هزار هکتار و کشت گندم دیم در سطح ۱۲ هزار و ۵۰۰ هکتار مصوب شده است که در تاریخ مناسب کشت خواهد شد.

مدیر جهاد کشاورزی دزفول، سطح مصوب کشت کلزای آبی در این شهرستان را هشت هزار هکتار و کلزای دیم را ۲ هزار و ۱۵۰ هکتار عنوان کرد و گفت: تاکنون کشت کلزا در سطح سه هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان انجام شده است.

وی ادامه داد: کشت سبزی و صیفی نیز در سطح هفت هزار و ۳۰۰ هکتار از اراضی این شهرستان در حال انجام است که شامل سبزیجات برگی، فلفل، کلم، کاهو، کرفس و ... خواهد بود.

 سالانه افزون بر ۲.۵ میلیون تن انواع محصولات زراعی و باغی در دزفول تولید می‌شود.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار