تاریخ انتشار: ۱۲ دی ۱۳۹۱ - ۱۶:۳۳
کد خبر: ۲۶۷۲۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

پول دولتي براي عتبات جمع‌آوري نمي‌شود

مسئول ستاد بازسازي عتبات عاليات خوزستان با تاكيد بر اين‌كه پول دولتي براي بازسازي و مرمت عتبات عاليات جمع‌آوري نمي‌شود، گفت:‌ مردم با جان و دل در بازسازي عتبات مشاركت و نذورات خود را به ستاد تقديم مي‌كنند. 


 
حجت‌الاسلام سيدمحمود موسوي در سومين همايش ستادهاي بازسازي عتبات عاليات تابع استان كه امروز سه‌شنبه، 12 دي‌ماه، در ناحيه بسيج امام علي(ع) اهواز برگزار شد، اظهار كرد: تأكيد مي‌كنم كه ستاد بازسازي عتبات عاليات پول دولتي، خمس، زكات، صدقه و پولي كه كسي در خيابان پيدا كند جمع آوري نمي‌كند و اشياء و وسايل دست دوم نيز تحويل نمي‌گيرد.
 
مسئول ستاد بازسازي عتبات عاليات خوزستان افزود: هر سه ما يكبار به صورت فصلي جلسه‌اي با حضور مسئولان ستادهاي بازسازي عتبات عاليات تابع استان تشكيل مي‌شود كه از نظريات، پيشنهادات تجربيات و راهكارهاي مطرح شده استفاده مي‌شود. اين جلسات در بسياري از زمينه‌هاي مرتبط با بازسازي عتبات از جمله مشاركت‌هاي مردم مؤثر بود.  
 
وي با بيان اين كه مسئولان و خيرين خوزستان نيز براي بازسازي عتبات عاليات پاي كار آمده‌اند، ادامه داد: در سطح استان اطلاع‌رساني براي مشاركت عموم مردم در بازسازي عتبات انجام شد ولي هنوز كامل و جامع نبود. اين اطلاع‌رساني بايد به دهستان‌ها و بخش‌ها هم برسد.  
 
موسوي گفت:‌ سعي شد از طريق پست‌بانك اين اطلاع‌رساني به مردم صورت بگيرد ولي نتيجه هنوز مورد انتظار نيست. البته رسانه‌ها و خبرنگاران در اين اطلاع‌رساني كمك خوبي به ستاد كردند.  
 
وي عنوان كرد: تلاش شد در امر اطلاع‌رساني از همه ظرفيت‌ها استفاده شود اما هنوز كافي نيست. اطلاع‌رساني بايد به گونه‌اي باشد كه در هر جمع و نشستي يا در هر مراسمي، كمك و جمع‌آوري نذورات براي بازسازي عتبات مطرح شود.  
 
مسئول ستاد بازسازي عتبات عاليات خوزستان گفت: ستاد بازسازي عتبات عاليات به يك ستاد فرهنگي و معنوي در استان تبديل شده است. در اين جهت از سخنرانان خوبي استفاده شده و از فضايل ائمه اطهار(ع) و فرمايشات معصومين(ع) نيز صحبت مي‌شود تا مردم بهره لازم را ببرند. در بحث اعتمادسازي هم نيروهاي خوبي از خواهران و برادران گلچين شدند كه به عنوان امين مردم و امين و خادم اهل بيت‌(ع) فعاليت مي‌كنند.  
 
وي بيان كرد: در اين زمينه اقدامات خوبي انجام شده كه تشكيل "كميته طلا" يكي از اين اقدامات است. قطعات طلاي جمع‌آوري شده، در كشور يا استان به فروش نمي‌رسد بلكه اين قطعات در فرآيندي به نجف فرستاده مي‌شوند.  
 
وي افزود: در عتبات حدود 200 پروژه ساخت و بازسازي وجود دارد كه در اين پروژه‌ها به نوعي سهيم هستيم. راهبرد ستاد بازسازي عتبات عاليات شامل نوسازي، مرمت، توسعه و پشتيباني عتبات مقدسه است كه خوزستان نيز در اين رابطه در حال انجام ماموريت‌ است.  
 
مسئول ستاد بازسازي عتبات عاليات خوزستان اظهار كرد: فعاليت‌هايي كه در جهت بازسازي عتبات در حال انجام است، كمك نيست بلكه سرمايه‌گذاري‌ است. اين نكات بايد به اطلاع مردم برسد.  
 
وي تصريح كرد: اطلاع‌رساني يكي از مسايل مهم و اساسي ستاد است كه بايد تلاش شود اين مساله مهم در نقطه نقطه استان به اطلاع مردم برسد. مردم اگر مطلع باشد قطعا كمك خواهند كرد.  
 
موسوي به حضور ضريح مطهر امام حسين(ع)  در خوزستان اشاره كرد و گفت:‌ مساله ضريح ، يك مسئله مهم فرهنگي، معنوي و بصيرتي بود. كار بزرگي در استان صورت گرفت و اين كار زمينه را براي جمع‌آوري نذورات به نحو بسيار خوب فراهم كرد. 
مرجع / ایسنا
captcha
آخرین اخبار