فرمانده مرزبانی خوزستان از کشف و ضبط سوخت قاچاق به ارزش 17میلیاردریال و اقلام قاچاق دیگر در سه ماهه گذشته دراستان خبر داد.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی پلیس، سردار هداوند دوشنبه با اشاره به تلاش های ماموران مرزبانی در برقراری امنیت مرزهای استان گفت: حفاظت از مرز ها و کیان جمهوری اسلامی ایران از وظایف مرزبانی است و مرزبانان ما نیز با آگاهی از وظیفه ی خطیری که در حراست از مرزها دارند با تمام مشکلات، شبانه روز در حال خدمت به کشور اسلامی خود هستند و دژ مستحکمی را در مقابل هر گونه عمل غیر قانونی ایجاد کرده اند.
وی بدون ذکری از اسم سوخت کشف شده از کشف بیش از 920 هزار لیتر درسه ماهه گذشته در مرزهای استان خبر داد و افزود: با تلاش و همت مرزبانان خوزستان، 920 هزار لیتر سوخت قاچاق در مرزهای آبی این استان کشف شد که از این مقدار حدود 480 هزار لیتر آن مربوط به پایگاه دریابانی آبادان و 440 هزار لیتر آن سوخت کشف شده در پایگاه در یابانی ماهشهر است.
فرمانده مرزبانی خوزستان توضیح داد: در ماه گذشته بیش از 400 نفر نیز در همین راستا دستگیر شدند که این افراد پس از طی مراحل قانونی به مقام قضایی تحویل داده شدند.