تاریخ انتشار: ۰۹ دی ۱۳۹۱ - ۱۳:۰۱
کد خبر: ۲۶۵۶۰
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

مسابقه عکس کاروان سفینة‌النجاة برگزار می‌شود

سرپرست انجمن سینمای جوانان اهواز از برگزاری مسابقه عکس کاروان سفینه‌النجاه خبر داد.

سید امین سپهریان اظهار داشت: با عنایت به استقبال عمومی از کاروان حامل ضریح امام حسین (ع) و به اهتمام اداره کل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با همکاری استانداری و انجمن سینمای جوانان، دفتر اهواز مسابقه عکس کاروان سفینةالنجاة برگزار می‌شود.

وی افزود: همزمان با اتمام و انتقال ضریح جدید حرم مطهر حضرت اباعبدالله الحسین (ع) از مسیر خوزستان به سمت کربلای معلی که از شهرهای اندیمشک، دزفول، شوشتر، اهواز، آبادان و خرمشهر عبور کرد، عکس‌های بسیاری توسط اقشار مختلف مردمی توسط دوربین‌های شخصی آنان ثبت و ضبط شد که اینک مسابقه‌‌ای با همین موضوع تدارک دیده شده است.

سپهریان تصریح کرد: شرکت برای عموم علاقمندان و هنرمندان خوزستانی در مسابقه عکس آزاد است و هر هنرمند می‌تواند 10 قطعه عکس به صورت تک عکس و یک مجموعه سه تا پنج تایی به‌صورت دیجیتال و یا فایل  اسکن شده بر روی لوح فشرده با فرمت tiff یا jpeg با دقت dpi300 با نام خود به دبیرخانه جشنواره مستقر در انجمن سینمای جوانان ایران، دفتر اهواز حداکثر تا 17 دیماه سال جاری ارسال نماید.

وی اظهار داشت: عکس‌های پذیرفته شده در قالب نمایشگاه در موزه هنرهای معاصر در معرض دید عموم قرار خواهند گرفت و به هر عکاس یک جلد کتاب جشنواره و نیز گواهی شرکت اهدا خواهد شد.

به گفته سپهریان، اطلاع رسانی به پذیرفته‌شدگان 27 دی ماه جاری و افتتاحیه نمایشگاه و اهدای جوایز برگزیدگان 8 بهمن ماه 91 خواهد بود و جوایز نفرات اول، دوم، سوم و چهارم کمک هزینه اعزام به عتبات عالیات است.
مرجع / فـارس
captcha
آخرین اخبار