تنها بانوي مليپوش راگبي خوزستان معتقد است سرمايهگذاري لازم در اين رشته براي بخش بانوان در خوزستان صورت نگرفته است.
فائزه خلفي اظهاركرد: ما براي تمرين كردن و برگزاري مسابقاتمان يك زمين مناسب در اختيار نداريم. البته باتوجه به محدوديتهايي كه براي فعاليت داريم، توانستهايم در رقابتهاي كشوري مقام بياوريم.
وي ادامهداد: در حال حاضر يك روز در هفته در زمين جانبازان كه در استاديوم تختي اهواز است و اطراف آن حصاركشي شده ميباشد، تمرين ميكنيم اما شرايط تمرينيمان به دليل اينكه اين زمين كوچك است، سخت ميباشد.
اين بازيكن راگبي عنوانكرد: خوزستان استعدادهاي خوبي در راگبي و در بخش بانوان دارد اما امكانات لازم در اختيارمان نيست. ما از مسوولان انتظار داريم كه اين امكانات را براي ما فراهم كنند.
وي خاطرنشانكرد: به نظرم اگر مسوولان امكاناتي را در اختيار ما قرار دهند، علاوه بر من كه تنها مليپوش استان هستم، ميتوانيم بازيكنان ديگري را نيز به تيمملي معرفي كنيم.
خلفي اظهاركرد: بايد به همان صورت كه به آقايان رسيدگي و از آنها حمايت ميشود، به بخش بانوان نيز توجه كنند تا آنها نيز بتوانند فعاليت خود را در اين رشته كه استعداد آن را نيز دارند، دنبال كنند.
وي يادآورشد: راگبي خوزستان با ساير استانها فاصلهاي ندارد و به نظرم اگر به ما توجه بيشتري شود ميتوانيم در كشور، جايگاههاي اول و دوم را نيز به دست آوريم.
بازيكن خوزستاني تيمملي راگبي بانوان گفت: علت اينكه چرا مسوولان استان به ما اهميت نميدهند را نميدانم اما معتقدم تا مشكلاتمان حل نشود، نميتوانيم پيشرفت كنيم.
وي در ادامه به حضورش در مسابقات آسيايي راگبي هفتنفره كه در هند برگزار شد، اشاره و خاطرنشانكرد: اردوي اولمان شهريورماه با حضور 28 بازيكن برگزار شد و درنهايت فقط 15 نفر در اردوي دوم ماندند كه من هم جزو آنها بودم و توانستم به عنوان اولين بانوي خوزستاني به همراه تيمملي در اين رقابتها شركت كنم.