تاریخ انتشار: ۰۵ دی ۱۳۹۱ - ۲۱:۳۹
کد خبر: ۲۶۳۵۱
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

کرانچار: از بازيکنانم راضي نيستم

 سرمربي تيم فوتبال سپاهان پس از شکست تيمش مقابل مس کرمان گفت: در ديدار امروز بازي عاقلانه در دستور کار حريف قرار داشت.

زلاتکو کرانچار سرمربي تيم فوتبال سپاهان پس از شکست يک بر صفر تيمش مقابل مس کرمان گفت: آنطور که مي‌خواستيم بازي را آغاز نکرديم هر چند در ميانه‌هاي کار ابتکار را در دست گرفته و فقط نتوانستيم به گل برسيم.

وي با بيان اينکه از بازيکنان راضي نيستم، ادامه داد: روي گل دريافتي نمي‌توانم گردان را مقصر بدانم چرا که روي اين گل دفاع هم مقصر بود.

کرانچار تاکيد کرد: در جريان نيم‌فصل رقابت‌هاي ليگ برتر هماهنگ‌تر مي‌شويم تا به سمت هدف‌مان که همان قهرماني است، حرکت کنيم.

سرمربي سپاهان يادآور شد: مس عاقلانه بازي کرد چرا که حملات بيشتري را انتظار داشتم. آنها بازي عاقلانه در دستور کارشان بود و بيشتر روي ضد حملات برنامه داشتند که البته موفق هم بودند.

وي در پايان در خصوص داوري اين مسابقات گفت: قبل از اينکه گل مس به ثمر برسد، روي بازيکنمان خطا شد که با اعلام نشدن اين صحنه، همان توپ تبديل به گل مس شد. ضمن اينکه معتقدم داور مي‌توانست يک پنالتي براي سپاهان اعلام کند با اين حال بايد روي اين صحنه‌ها بررسي‌هاي بيشتري شود.
captcha
آخرین اخبار