تاریخ انتشار: ۰۴ دی ۱۳۹۱ - ۱۴:۵۲
کد خبر: ۲۶۲۴۸
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره

سرمربی گاز پس از باخت در دربي خوزستان: می‌توانستيم پیروز باشيم

سرمربی تیم گاز خوزستان پس از شکست تیمش برابر ملی‌حفاری در هفته چهاردهم رقابت‌های لیگ برتر فوتسال کشور گفت: اگرچه تاكنون نتایج خوبی کسب نکرده‌ایم ولی اگر بازی خوب‌مان را ادامه دهیم و در کنار آن نیز به نتیجه برسیم، می‌توانیم جایگاه‌مان را ارتقا دهیم.
 
حیدر فرهادی در جمع خبرنگاران درخصوص این بازی اظهارکرد: تیم ما در این ديدار می‌توانست پیروز میدان باشد زيرا بازیکنان ما بازی باکیفیتی را ارایه دادند و موقعیت‌های خوبی را نیز به دست آوردند.


 
وی افزود: ما از طرفی موقعیت‌های خوبی را ایجاد می‌کنیم و آن‌ها را از دست می‌دهیم و از سوی دیگر بازیکنان ما با اشتباهاتی که مرتکب می‌شوند، راه را برای گلزنی حریف هموار می‌کنند.
 
سرمربی تیم گاز خوزستان ادامه‌داد: درست است كه تيم ما در اين بازي شش گل خورد ولی به جرات می‌توان گفت که چهار گل را دفاع خودمان به حریف داد. ما منکر قابلیت‌های تیم ملی‌حفاری نمی‌شویم ولی در این بازی موقعیت‌های آن‌ها به ثمر نشست و فرصت‌های ما هدر رفت.
 
وی خاطرنشان‌کرد: انتظار داشتم بازیکنان باتجربه ما در اين ديدار بزرگی کنند و آرامش را در تیم برقرار کنند ولی آن‌ها نیز در این بازی نتوانستند خوب ظاهر شوند. تیم ما بعد از چند باخت، ‌در اين بازي به شدت به دنبال امتیاز بود و بازیکنان ما فشار روانی زیادی را تحمل می‌کردند.
 
فرهادي گفت: براي نیم‌فصل دوم چند بازیکن بومی اهواز را به تيم‌مان اضافه کردیم ولی نتوانستیم براساس نیازمان، بازیکن جذب کنیم.
مرجع / ایسنا
برچسب ها: تیم گاز خوزستان
captcha
آخرین اخبار