کد خبر: ۳۲۱۳۲۰
تاریخ انتشار:۰۹ آبان ۱۴۰۴ - ۲۱:۳۴
۴۰ سارق و محکوم متواری در اندیمشک دستگیر شدند
  فرمانده انتظامی اندیمشک گفت: ۲۵ محکوم متواری و ۱۵ سارق با اقدام فنی و تخصصی ماموران پلیس در این شهرستان شناسایی و دستگیر شدند.

سرهنگ سید شمس اله موسوی جمعه شب بیان کرد: طرح امنیت محله محور در راستای برقراری نظم و امنیت پایدار در شهرستان اندیمشک توسط کارکنان انتظامی این فرماندهی به اجرا درآمد.

وی اظهار کرد: ماموران فرماندهی انتظامی اندیمشک با اجرای این مرحله از طرح، ۱۵ سارق دستگیر و ۳۱ فقره انواع سرقت کشف شد.

فرمانده انتظامی اندیمشک بیان کرد: هشت قبضه سلاح شکاری، ۲۱ دستگاه موتورسیکلت و ۱۶ دستگاه خودروی فاقد پلاک و پلاک مخدوش با اجرای این طرح توقیف شد.

وی افزود: متهمان پس از تشکیل پرونده به منظور سیر مراحل قانونی تحویل مرجع قضائی داده شدند.

سرهنگ موسوی، امنیت را خط قرمز پلیس خواند و از مردم عزیز شهرستان اندیمشک درخواست کرد در صورت اطلاع از هرگونه فعالیت مشکوک، مراتب را به مرکز فوریت های پلیسی ۱۱۰ اعلام تا اقدام لازم توسط پلیس صوت گیرد.

 مجموع انواع جرایم در اندیمشک در ۶ ماه نخست امسال نسبت به مدت مشابه سال گذشته ۱۳ درصد کاهش داشته است.