تبریز یکی از شهرهای بزرگ ایران و مرکز استان آذربایجان شرقی است. این شهر با ۲۳۷٫۴۵ کیلومتر مربع مساحت، سومین شهر بزرگ کشور پس از تهران و مشهد، بزرگترین شهر منطقهٔ شمالغرب ایران و مناطق آذرینشین و قطب اداری، ارتباطی، بازرگانی، سیاسی، صنعتی، فرهنگی و نظامی این منطقه شناخته میشود.
حال و روز این روزهای کارون، حال روز بیماری است که نزدیکان وی مویه و ناله بر سربسترش را به درمان کردن ترجیح داده اند. نا گفته و از تصاویر پیداست که این رودخانه حیات بخش چه حال ناخوشی دارد. شاید اگر به همین منوال پیش برویم، کارون را نسل های آینده باید در لابه لای تصاویر و خاطرات باقی مانده از گذشتگان جستجو کنند.
منازل کارکنان راه آهن شهر بندرامام، که زمانی از بهترین محله های شهر محسوب می شد، به محل تجمع معتادان و خلافکاران تبدیل شده است. این محله که اکنون جزو حاشیه شهر محسوب می شود، از مدت ها پیش مخروبه و متروکه باقی مانده و توسط افراد ناباب تصرف شده است، زیرا از دوسال قبل، به جای کارمندان بازنشسته شده ای که از این محله خارج می شوند، خانه جدید به سایر کارمندان تعلق نمی گیرد
به مناسبت ایام عزاداری محرم و صفر هر ساله تعداد زیادی از خوزستانی ها اقدام به پخت غذای نذری و توزیع آن بین مردم می کنند.
به مناسبت ایام عزاداری محرم و صفر هر ساله تعداد زیادی از خوزستانی ها اقدام به پخت غذای نذری و توزیع آن بین مردم می کنند.
شواهد نشان می دهد حداقل از 400 سال پیش که سی و سه پل اصفهان ساخته شده است عرض و بستر رودخانه زاینده رود در مقطع شهر اصفهان بی تغییر باقی مانده است حتی اگر رودخانه به هر دلیلی کاملا خشک شود. اما در اهواز خلاف این روال را شاهد هستیم و برخی کارشناسی و یا غیرکارشناسی شده، عمدا یا سهوا باعث می شوند از کارون یک جوی آب باقی بماند. تصاویر زیر نمایش گر یکی از این دست اقدامات است که ساخت و ساز در دل رودخانه کارون به دلیل ساخت «کافه جزیره» را نشان می دهد.
شواهد نشان می دهد حداقل از 400 سال پیش که سی و سه پل اصفهان ساخته شده است عرض و بستر رودخانه زاینده رود در مقطع شهر اصفهان بی تغییر باقی مانده است حتی اگر رودخانه به هر دلیلی کاملا خشک شود. اما در اهواز خلاف این روال را شاهد هستیم و برخی کارشناسی و یا غیرکارشناسی شده، عمدا یا سهوا باعث می شوند از کارون یک جوی آب باقی بماند. تصاویر زیر نمایش گر برخی از این اقدامات است که پیشروی در ساحل کارون را نشان می دهد.
پس از 22 سال تلاش بی ثمر برای خارج نمودن بنکداران از هسته مرکزی شهر، سرانجام تلاش ها به نتیجه رسید و شانه شهر، اندکی از بار سنگین عمده فروشان خالی شد. آلودگی هوا، ترافیک، آلودگی صوتی، مشکلات بهداشتی و مشکلات ناشی از عبور و مرور ماشن های سنگین از جمله مسائلی است که استقرار بنکداران در مرکز شهر برای مردم ایجاد می کرد. تصاویر زیر که به تازگی ثبت شده است، گویای آن است این بار با اتمام مهلت قانونی خروج از مرکز شهر، بنکداران به مغازه های جدید خود در نقاط مختلف شهر جابجا شده اند و مرکز شهر اهواز کم کم نفس می کشد.
تیرماه سال آینده جلسه یونسکو برای اعلام نتیجه ثبت جهانی شوش برگزار می شود و کارشناسان سازمان میراث فرهنگی در حال آماده سازی محوطه باستانی شوش برای این اتفاق بزرگ هستند. آب و هوای خوب این روزهای خوزستان نیز در کنار این اقدامات حال و روز خوشی را برای این محوطه باستانی و گردشگران بوجود آورده است.