تاریخ انتشار: ۱۰ خرداد ۱۴۰۲ - ۰۱:۱۳
کد خبر: ۲۷۳۶۲۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
اجرای طبقه بندی مشاغل کارگری در خوزستان ضروری است

اجرای طبقه بندی مشاغل کارگری در خوزستان ضروری است

 مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان بر لزوم اجرای طبقه بندی مشاغل کارگری در خوزستان با رعایت حقوق آنان تاکید کرد.

  اصغر رشنودی عصر امروز سه‌شنبه در گفت‌وگو با صدا و سیما با بیان اینکه پارسال ۳۵ هزار دادخواست در حوزه روابط کاری این اداره کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تشکیل شد، اظهار کرد: ۳۲ هزار پرونده توسط ۷۰ عضو هیأت حل اختلاف کار و کارگری در استان بررسی و پاسخ داده شد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان بیان‌کرد: زمان رسیدگی به پرونده‌های کارگری زیاد است، سامانه رسیدگی در این بخش مشکلاتی دارد و لازم است که زمان رسیدگی به دادخواست‌ها را کم کنیم.

وی با بیان اینکه خوزستان سومین استان کارگری کشور است، گفت: مدیریت اشتغال در استان از دغدغه‌های این اداره کل است و برنامه‌ریزی برای ایجاد فرصت شغلی افراد بیکار و جویای کار از دستور کارهای این دستگاه است.

رشنودی با بیان اینکه ایجاد سازش بین کارگر و کارفرما در استان را باید افزایش داد، افزود: برای کاهش زمان رسیدگی به پرونده‌های کارگری و حمایت از جامعه کارگری به دنبال ساز و کار در این بخش هستیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان افزود: ۶۰ درصد از پرونده‌های استان در ۲ اداره شرق و غرب اداره کار رسیدگی می‌شود، تراکم بالایی از شکایات در این ۲ اداره رخ می‌دهد و به‌دنبال این هستیم که این فرایند اصلاح شود.

وی اظهار کرد: صیانت از نیروی کار از دیگر مواردی است که مورد توجه این اداره کل است، رئیس جمهور به وزیر کار دستور ساماندهی قراردادهای کارگری را دادند و عملیاتی شدن این دستور می‌تواند اثر بسیار مهمی را بر زندگی کارگران داشته باشد.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان با تاکید بر تأمین امنیت و سلامت محیط کار کارگران اظهار کرد: بازرسی‌های زیادی از مشاغل پر خطر در استان در بخش‌های مختلف گاز، پتروشیمی و مشاغل مشمول قانون کار و حوزه صنعت و معدن انجام شده است.

رشنودی با اشاره به تعداد گواهی‌های صادر شده در خوزستان برای تعیین صلاحیت شرکت‌های خدماتی بیان کرد: امسال چهار هزار گواهی در کل کشور صادر شده که یک هزار و ۲۰ گواهی مربوط به خوزستان بوده است.

به گفته وی، خوزستان در کل کشور به تنهایی ۲۵ درصد گواهی نامه‌های شرکت‌های خدماتی را صادر کرده است.

رشنودی با اشاره به اینکه ۳۱ هزار و ۶۰۰ مورد بازرسی از کارگاه‌های استان انجام گرفته ادامه داد: در قالب کمیته‌های طبقه بندی مشاغل برای حمایت از جامعه کارگری به دنبال طرح طبقه بندی مشاغل هستیم، البته اجرای این طرح برای یکسری از سازمان‌ها بار مالی دارد که باید به گونه‌ای این طرح مدیریت شود تا حقوق کارگران ضایع نشود و تولید استان دچار چالش نشود.

وی با اشاره به برنامه‌های ورزشی و فرهنگی حوزه کارگری بیان‌کرد: در حوزه‌های فرهنگی و ورزشی به دنبال ایجاد نشاط و ایجاد امیدآفرینی در جامعه کارگری هستیم.

رشنودی اظهار کرد: در سال گذشته ۲۰۰ برنامه ورزشی و فرهنگی کارگری در استان برگزار شد، برای سال جاری به دنبال برگزاری برنامه‌های کیفی و کمی حوزه کارگری هستیم.

مدیر کل تعاون، کار و رفاه اجتماعی خوزستان تصریح کرد: در سال گذشته ۴۵ تیم کارگری به تعداد ۴۵۰ نفر برای مسابقات ورزشی اعزام و موفق به کسب ۷۶ مدال شدند.

مرجع / مـهـر
:
:
:
آخرین اخبار