تاریخ انتشار: ۱۷ مرداد ۱۴۰۱ - ۱۶:۴۴
کد خبر: ۲۵۴۴۵۶
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
فوتبال خوزستان ملک شخصی نیست / طالقانی باید بداند هر مسئولی روزی می‌رود
مدیرعامل سابق باشگاه استقلال خوزستان با بیان این که طالقانی باید بداند هر مسئولی روزی می آید و روز دیگری باید صندلی ریاست را تحویل دهد،گفت: فوتبال خوزستان ملک شخصی نیست.

 صفر علی جمالپور با اشاره به اتفاقاتی که بین هیات فوتبال خوزستان و فدراسیون فوتبال افتاد و منجر به برکناری رییس هیات خوزستان شد، اظهارکرد: فوتبال استان خوزستان بعد از برکناری طالقانی روزهای پرحاشیه ای را می گذراند و متاسفانه هیات همچنان در تعطیلی به سر می برد و امیدوارم تا روزهای آینده مشکل تعطیلی هیات با میانجگیری دادستانی اهواز برطرف شود تا سرپرست جدید هیات رسما کارش را شروع کند و اهالی فوتبال از عظیم آل کثیر انتظار دارند که این هیات را با یک برنامه ریزی دقیق دگرگون کند و فرصت را به افرادی متخصصی بدهد که به ناچار خانه نشین شده اند.

وی گفت: طالقانی باید بداند که هر مسئولی روزی می آید و روز دیگری باید صندلی ریاست را تحویل دهد و فوتبال خوزستان ملک شخصی نیست که کسی پیدا شود و بعد از تعیین جانشینش کلید هیات فوتبال را تحویل ندهد، امری که بی شک ماحصلی جز به قهقرا بردن فوتبال خوزستان نخواهد داشت.

این مدیر ورزشی تاکید کرد: بازهم اعتقاد دارم تعطیلی چند روزه هیات فوتبال حوزستان در شرایطی که مسابقات لیگ زیر۱۴سال در حال برگزاری است و  متاسفانه شنیدیم که در صورت تعطیلی هیات فوتبال، احتمال لغو بازی های روز چهارشنبه هفته جاری نیز زیاد است که امیدوارم همه چیز در چارچوب قانون و به مصلحت استان و کشور انجام شود، نه اینکه برای هر چیز هیاهو کرد و صحیح نیست که درب هیات قفل و فوتبال یک استان لنگ شود. متاسفانه مردم در این گرمای بی سابقه به هیات مراجعه می کنند اما دست خالی برمی گردند.

وی با بیان اینکه متاسفانه در استان خوزستان به پیشکسوتان بهایی داده نمی شود،خاطر نشان کرد: برای مثال در طول ۸ سال ریاست کاظم طالقانی کمتر پیشکسوتان فوتبال نه آنهایی که ارتباط دوستی با او دارند،توانستند همیشه با او جلسه داشته باشند و البته وقتی از پیشکسوتان حمایتی نمی شود از جوانان نیز بالطبع حمایت صورت نمی گیرد و جوانان انگیزه های خود را برای حضور در این رشته از دست می دهند. 

جمالپور همچنین با بیان اینکه شما امروز از هرکسی درباره عملکرد هیات فوتبال سوال کنید پاسخش منفی است، افزود: بیشتر پیشکسوتان، قهرمانان، تیم ها و مدیران نارضایتی خود را مرتب اعلام می‌کنند. پیکره فوتبال خوزستان را روزمرگی فرا گرفته و شاهد برنامه ای که توسعه و ارتقایی داشته باشد، نبوده‌ایم. امیدوارم انتخابات هیات فوتبال در کمال آرامش انجام شود و شخصی که انتخاب می شود اولویت خود را برای پیشرفت این ورزش در سطح اول استان قرار دهدـ

وی در باره افت فاحش فوتبال باشگاهی مرکز استان خوزستان نیز گفت: فوتبال اهواز هم مثالی از عدم مدیریت ها است که می دانید در چه وضعیتی قرار دارد. ببینید در فوتبال اهواز که از جمله شهرهای مستعد در جهت پرورش بازیکنان لایق، خلاق و توانا با پتانسیل بالا محسوب می شود و حضور بازیکنان جوان و نوجوانان در تیم‌های مختلف استان و کشور موید این نکته است که باید برنامه‌های میان‌مدت و بلندمدت طراحی کرد و به مرحله اجرا درآورد و این مهم در سایه توجهات خاص مسوولان در سازمان‌ها، ارگان‌ها، نهادها و متولیان مربوطه است. نمی‌توانیم شاهد انحلال تیم‌ها و سکوت مسوولان امر باشیم و حرفی نزنیم. چرا باید فوتبال اهواز که روزگاری نه چندان دور در لیگ‌های استانی چندین نماینده مقتدر و صاحب اعتبار داشت، حالا حتب یک تیم در لیگ‌برتر استان نیز نداشته باشد و طی ۶-۵ سال اخیر ده‌ها تیم از صحنه ورزشی محو شده و گوش شنوایی نباشد. دردها و ناله‌های جوانان مظلوم و بدون حامی اهواز و استان را بشنوید. به هر حال برای جلوگیری از خاموش شدن شعله‌های نیمه افروخته فوتبال اهواز همت و تلاش مسوولان را می‌طلبد که دیگر فوتبال و تیم‌های آن گرفتار این گونه مسائل نشوند.

مدیرعامل سابق باشگاه استقلال خوزستان تاکید کرد: تیم ها و فوتبالیست های استان‌های مختلف دوست دارند با استان خوزستان مبارزه کنند. پس هر وقت خوزستان بالا باشد، استان‌ها هم خودشان را بالا می‌کشند و اگر پایین باشد، پایین می‌آیند. البته باید قبول کرد که فوتبال خوزستان فرسنگ‌ها با سال‌های طلایی خود فاصله پیدا کرده و فوتبالی خالی از ستاره شده است که حتی تیم‌های سازنده‌اش هم در مسیر نابودی حرکت کردند و شاید پست و قدرت اجازه نمی دهد و ما هم در خانه نشستیم و مردم هم از ما گله مند هستند که چرا به فوتبال خوزستان کمک نمی کنید. به نظرم بحث احیای فوتبال استان، ایجاد انگیره در جوانان، نظارت کیفی بر مدارس فوتبال، استفاده از تجربیات پیشکسوتان فوتبال، احیای فوتبال محلات و حاشیه شهرها، احیای فوتبال بانوان، رسیدگی به وضعیت چمن های فوتبال، بهبود فوتبال شهرستان ها و غیره را باید آل کثیر جزو مهمترین برنامه های خود قرار بدهد.

جمالپور درخصوص اینکه این هیات می توانست بیش از هرچیز به تیم های خصوصی کمک کند، گفت: هیات فوتبال خوزستان از پر درآمدترین هیات های ورزشی در کشور محسوب می شود و اعتبارات قابل توجهی از ورودی تیم ها گرفته، تا حق خروج بازیکنان از استان و... دارد و انتظار می رفت بخشی از آن در مسیر حمایت از تیم های بی بضاعت صرف بشود.

وی در پایان اظهار کرد: حال و روز فوتبال استان به جایی رسیده که باشگاهی مثل استقلال خوزستان باید به یک تیم خانه به دوش تبدیل شده و فصل قبل برای برگزاری بازی های خود باید به خرم آباد می رفت و آنچه در سال های اخیر بر سر فوتبال دیار نفت و کارون آمده مبین همه چیز است و نیازی به توضیح نداردـ ورزشگاه پیر تختی اهواز که چندین نسل از ورزشکاران و تماشاگران  این خطه خاطرات تلخ و شیرینی با آن دارند در آستانه نابودی قرار گرفت و مدیریت جدید بداد آن رسید و امروز شاهد تعمیر آن هستیم؛ ورزشگاه غدیر اهواز که همین ۱۲ سال پیش به بهره برداری رسید تبدیل به یک خرابه شد و مدتی هم در اختیار هیات فوتبال بود و سپس به برخی از هیات ها داده شد و اکنون طی تفاهم نامه ای بین اداره کل ورزش و جوانان خوزستان و شرکت گروه ملی صنعتی فولاد به باشگاه استقلال خوزستان داده شد تا این ورزشگاه سروسامان پیدا کند و در نهایت به مدت چند سال در اختیار باشگاه استقلال قرار گیرد. عدم مدیریت صحیح یکی از  مدرنترین ورزشگاه های کشور را به این روز انداخت.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار