تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۳۹۹ - ۱۰:۲۶
کد خبر: ۲۱۸۲۰۳
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
اگر درایت پورموسوی نبود، نفت کاندیدای سقوط بود / می‌توان به مسجدسیلمان امیدوار بود
  یک کارشناس فوتبال با اشاره به مشکلات نفت آبادان از ابتدای لیگ تاکنون و تاثیر آن در روند نتیجه‌گیری این تیم، گفت: به نظر من چنانچه درایت پورموسوی این مربی زحمتکش بومی نبود که توانست صنعت نفت را چند هفته مانده به شروع لیگ، به سرعت جمع و جور کند و آن را سر و سامان دهد، امروز صنعت نفت را می‌شد کاندیدای سقوط هم متصور بود.

امین یزدانی  با بیان این‌که صنعت نفت آبادان حکایت تکراری در نیم فصل دوم لیگ دارد، اظهارکرد: نفت در اولین دیدار نیم فصل دوم مقابل پیکان تهران بازی را با ۲ گل واگذار کرد، پیکانی که پورموسوی در نیم‌فصل اول آن را با ترکیبی کاملا جوان در آبادان برده بود اما گویا داستان دو فصل اخیر نفتی‌ها مجددا در حال تکرار است. تیمی که تا اواخر نیم‌فصل اول بازی‌های باکیفیتی ارائه می‌داد و یقه تیم‌های بزرگ لیگ برتر را گرفته بود و حتی در بازه‌ای از نیم فصل اول نیز صدرنشین لیگ برتر هم شد، ناگهان در چند بازی منتهی به پایان نیم‌فصل نخست نفسش به شماره افتاد. این عملکرد، این سیگنال را به مدیران باشگاه داده بود که تیم روند نزولی را طی می‌کند و نیاز به بازنگری دارد اما مدیران این تیم شرایط را جدی نگرفتند تا تیم به تعطیلات نیم‌فصل رفت.

اگر درایت پورموسوی نبود، نفت حالا کاندیدای سقوط بود

وی بیان کرد: نفت آبادان همیشه با مشکلات مالی دست به گریبان بوده است اما در نسخه بیستم لیگ برتر، این مشکل و معضل به اوج خود رسید و به نظر من چنانچه درایت پورموسوی این مربی زحمتکش بومی نبود که توانست صنعت نفت را چند هفته مانده به شروع لیگ، به سرعت جمع و جور کند و آن را سر و سامان دهد، امروز صنعت نفت را می‌شد کاندیدای سقوط هم متصور بود. پورموسوی تیمی را تشکیل داد که تلفیقی از جوانی و تجربه بود و سریعا نیز آن‌ها را روانه رقابت با تیم‌هایی در لیگ برتر کرد که  تا دندان مسلح‌اند.

از همان ابتدا توقعات از صنعت نفت بالا رفت

این پیشکسوت فوتبال افزود:‌ از همان ابتدا نتایجی که صنعت نفت کسب کرد، خارج از تصور بسیاری از افراد بود و به همین سبب انتظارات و ‌توقعات از این تیم بالا رفت و پس از این‌که تیم چند نتیجه نه چندان خوب را کسب کرد، فشار روانی روی کادر فنی و بازیکنان سنگینی کرد. همه انتظار داشتند که مدیران نفت آبادان برای برطرف کردن نقاط ضعف تیم آن‌هم در چند پست کلیدی برای استمرار روند خوب تیم در فصل اول، دست به کار شوند زیرا بازی در نیم‌فصل دوم به مراتب دشوارتر از نیم‌فصل اول خواهد بود و تمام تیم‌ها به سختی امتیاز می‌دهند. به هر حال در نیم فصل دوم تیم‌ها از همدیگر شناخت پیدا کرده‌اند و از طرفی برای تقویت و ترمیم نقاط ضعف خود قطعا در پی جذب بازیکنان با کیفیت خواهند بود اما مشکلات مالی صنعت نفت، سبب شد تیمی که مردمانش به عشق آن زندگی می‌کنند و نفس می‌کشند، تاکنون اقدام به جذب هیچ بازیکنی نکرده و دست کادر فنی روی نیمکت بسته باشد.

مقابل پیکان از تیم شاداب نیم‌فصل اول اثری نبود

وی عنوان کرد: در بازی روز گذشته مقابل پیکان، شاگردان پورموسوی گویی اشتیاقی برای بازی نداشتند، تیمی بی‌روحیه و شکننده بود و از تیمی که در نیم‌فصل اول بسیار شاداب بازی می‌کرد نیز هیچ اثری نبود. اگر مشکلات مالی تیم صنعت نفت رفع نشود، روزهای دشواری در انتظار این تیم خواهد بود. به نظرم صنعت نفت به یک مدافع تخصصی سمت چپ، یک مهاجم هدف، یک وینگر راست و یک هافبک میانی نیاز دارد تا بتواند با غول‌های فوتبال ایران دست و پنچه نرم کند. مدیران صنعت نفت نیز برای این‌که تیم وارد حواشی و بحران نشود باید سریعا مشکلات مالی کادر فنی و به ویژه بازیکنان را حل کرده و همچنین در جذب بازیکنان مورد نظر کادر فنی اقدام کنند تا این تیم ریشه‌دار و مردمی همچنان بتواند دل هزاران نفر از عشاق خونگرم و فوتبال فهم خود را شاد کند.

نظر قاطع درباره عملکرد "یزدی" زود است

یزدانی همچنین با بیان این‌که تیم نفت‌مسجد سلیمان مقابل تراکتور امیدوارکننده ظاهر شد، گفت: جدال دو تیم نفت مسجدسلمان و تراکتور را به نوعی می‌توان جنگ دارا و ندار نامید. هم داریوش یزدی و هم رسول خطیبی برای اولین بار روی نیمکت دو تیم نفت مسجدسلیمان و تراکتور تبریز نشسته بودند و این تقابل در حقیقت نبرد دو نوع تفکر و اندیشه تاکتیکی بود که صد البته هنوز به بار ننشسته است و علت دارد؛ علت اصلی‌اش هم در این نکته نهفته است که هم یزدی و هم خطیبی در مدت کوتاهی که هدایت دو تیم را برعهده گرفته‌اند، هنوز نتوانسته‌اند تفکرات و اندیشه‌های تاکتیکی خود را در بدنه تیم‌های‌شان به‌روز کنند. بنابراین هنوز زود است که در مورد عملکرد یزدی در نفت‌مسجدسلیمان نظر قاطعی داد، هرچند یزدی به خوبی با فضا و فرهنگ فوتبالی خوزستان آشنایی کاملی دارد و می‌تواند با استفاده از بازیکنان مستعد بومی، نقاط ضعف تیمش را در نیم‌فصل دوم ترمیم کند زیرا بازیکنان بومی با دل و جان برای سربلندی فوتبال استان بازی می‌کنند.

می‌توان به نفت مسجدسلیمان امیدوار بود

وی ادامه داد: استفاده از بازیکنان بومی این حُسن را هم دارد که آن‌ها سریعا خود را با شرایط موجود وفق می‌دهند و با فضای فوتبال خوزستان آشنایی دارند و به نوعی تطبیق‌پذیری خوبی خواهند داشت و این برای مربیان بومی یک نقطه قوت به شمار می‌رود زیرا باعث می‌شود که آن‌ها زمان را که در شکل‌گیری تیم به شدت تاثیرگذار است، از دست ندهند. همچنین به نظر من  اگر نفت‌مسجدسلیمان روز گذشته با حرکت مبتدیانه مقتدایی، ۱۰ نفره نمی‌شد، می‌توانست تراکتور و ستاره‌هایش را در ورزشگاه شهید محمدی شکست دهد. در این دیدار شاگردان یزدی علی‌رغم کمبودها و مشکلات، جانانه بازی کردند و بسیار غیرت‌مندانه از دروازه خود دفاع کردند. آن‌ها فقط یک اشتباه داشتند و تاوانش را نیز در آخرین دقیقه بازی دادند. فوتبال بازی اشتباهات است و هر تیمی که کمتر اشتباه کند، برنده از زمین خارج می‌شود. باید به داریوش یزدی فرصت داد تا کم‌کم بتواند از تیم شناخت پیدا کند. ضمن این‌که یزدی نباید سریعا دست به تغییر تاکتیک‌های تیم بزند زیرا باعث سردرگمی و آشفتگی تاکتیکی در بدنه تیم می‌شود. او باید کم‌کم برنامه‌ها و تفکرات خود را در تیم تزریق کند. می‌توان به این تیم و کادر تمام بومی‌اش امیدوار بود. نفت مسجدسلیمان بازی نسبتا قابل قبولی مقابل تراکتور پرمهره انجام داد و همه را به این تیم امیدوار کرد. همچنین مهمترین مساله حمایت از مربیان بومی و اعتماد کردن به آن‌ها است تا بتوانند با خیالی آسوده برنامه‌های خود را پیاده کنند.

مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار