تاریخ انتشار: ۲۱ دی ۱۳۹۹ - ۱۱:۵۴
کد خبر: ۲۱۳۵۹۸
print
نسخه چاپی
send
ارسال به دوستان
ذخیره
 مطابق تحقیقات میدانی  مرغ‌های درشت مجموعاً حدود ۳.۵درصد گوشت کمتری می‌دهند. همین نکته موجب ضرر ۲ هزار میلیارد تومانی به خانواده‌ها شده است.

  بررسی به‌عمل‌آمده نشان می‌دهد مرغ‌های درشت حداقل حدود 3.3درصد گوشت کمتری می‌دهند، و خرید مرغ سایز با وزن 1.2کیلوگرمی تا 1.5کیلوگرمی برای خانوار بصرفه‌تر است.

این رقم برای یک عدد مرغ شاید خیلی تکان‌دهنده نباشد، اما وقتی مجموع پروتئین مرغی مصرف شده را درنظر بگیریم، رقم بسیار قابل توجهی خواهد شد.

بر همین اساس چندی پیش مرتضی رضایی معاون وزیر جهاد کشاورزی در امور تولیدات دامی، مجموع گوشت مرغ تولیدی در کشور را در آستانۀ 2.7 میلیون تن اعلام کرد.  

با توجه به قیمت 20 هزار تومانی گوشت مرغ ارقام زیر به‌دست می‌آید:

  • کل گوشت مرغ مصرف شده در کشور: 2.7 میلیون تن
  • قیمت کل مرغ مصرفی در کشور:  54هزارمیلیارد تومان
  • ارزش ریالی دورریز بیشتر مرغ درشت، بر اساس 3.5درصد: 1890 میلیارد تومان

بنابراین با یک تغییر رویکرد ساده در خانواده‌ها و مصرف مرغ با اندازۀ متوسط، می‌توان براحتی از این حجم دورریز در سال جلوگیری کرد.

مرجع / تسنیم
ایمیل مستقیم: info@khouznews.ir
پیامک: 5000205020
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار