تاریخ انتشار: ۱۷ آبان ۱۳۹۹ - ۱۲:۴۶
کد خبر: ۲۰۹۰۲۹
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
برداشت کنجد از مزارع شوش /گزارش تصویری
دانه روغنی کنجد یکی از محصولات کشاورزی استان خوزستان است که در نیمه دوم تیر کشت می‌شود و برداشت آن از اواخر مهرماه آغاز می‌شود. حدود ۲ هزار هکتار دانه‌ی روغنی کنجد در مزارع شهرستان شوش کشت می‌شود که در اکثر مزارع به صورت غیر مکانیزه برداشت می‌شود. کنجد دانه‌ای است که در صنایع تهیه روغن خوراکی، انواع حلوا شکری و شیرینی استفاده می‌شود. عکس: سید حامد موسوی

  • حدود دو هزار هکتار دانه روغنی کنجد در مزارع شهرستان شوش کشت می‌شود.
  • به دلیل نبود صنایع تبدیلی در شهرستان شوش کشاورزان برای فروش محصول خود به شهرستانهای هم جوار مراجعه می کنند.
  • بوته سبز دانه روغنی کنجد پس از برداشت به محلی مناسب برای انجام مراحل بعدی منتقل می شود.
  • سالانه دومیلیون تن محصولات زراعی و باغی از جمله گندم ذرت  حبوبات و دانه های روغنی مانند کنجد و کلزا از مزارع شوش برداشت می شود.
  • شروع کشت کنجد در نیمه دوم تیرماه تابستان می‌باشد و در اواخر مهرماه برداشت آن شروع  می‌شود.
  • شروع کشت کنجد در نیمه دوم تیرماه تابستان می‌باشد و در اواخر مهرماه برداشت آن شروع  می‌شود.
  • سالانه دومیلیون تن محصولات زراعی و باغی از جمله گندم ذرت  حبوبات و دانه های روغنی مانند کنجد و کلزا از مزارع شوش برداشت می شود.
  • مدت زمان برداشت کنجد در شهرستان شوش، بین 15 تا 20 روز می‌باشد.
  • برداشت کنجد در مزارع شوش
  • شروع کشت کنجد در نیمه دوم تیرماه تابستان می‌باشد و در اواخر مهرماه برداشت آن شروع  می‌شود.
  • تمام عملیات برداشت کنجد بصورت سنتی انجام می شود به همین دلیل کشاورزان هزینه های بیشتری متحمل می شود.
  • بوته سبز دانه روغنی کنجد پس از برداشت به محلی مناسب برای انجام مراحل بعدی منتقل می شود.
  • برداشت کنجد در مزارع شوش
  • تمام عملیات برداشت کنجد بصورت سنتی انجام می شود به همین دلیل کشاورزان هزینه های بیشتری متحمل می شود.
  • سالانه دومیلیون تن محصولات زراعی و باغی از جمله گندم ذرت  حبوبات و دانه های روغنی مانند کنجد و کلزا از مزارع شوش تولید می شود.
  • به دلیل نبود صنایع تبدیلی در شهرستان شوش کشاورزان برای فروش محصول خود به شهرستانهای هم جوار مراجعه می کنند.
  • بوته سبز دانه روغنی کنجد پس از برداشت به محلی مناسب برای انجام مراحل بعدی منتقل می شود.
  • بوته سبز دانه روغنی کنجد پس از برداشت به محلی مناسب برای انجام مراحل بعدی منتقل می شود.
  • میانگین برداشت کنجد در هر هکتار بین  800 تا 1000 کیلو می‌باشد.
  • به دلیل نبود صنایع تبدیلی در شهرستان شوش کشاورزان برای فروش محصول خود به شهرستانهای هم جوار مراجعه می کنند.
  • مدت زمان برداشت کنجد در شهرستان شوش، بین 15 تا 20 روز می‌باشد.
  • سالانه دومیلیون تن محصولات زراعی و باغی از جمله گندم ذرت  حبوبات و دانه های روغنی مانند کنجد و کلزا از مزارع شوش برداشت می شود.
  • بوته سبز دانه روغنی کنجد پس از برداشت به محلی مناسب برای انجام مراحل بعدی منتقل می شود.
  • سالانه دومیلیون تن محصولات زراعی و باغی از جمله گندم ذرت  حبوبات و دانه های روغنی مانند کنجد و کلزا از مزارع شوش برداشت می شود.
  • میانگین برداشت کنجد در هر هکتار بین  800 تا 1000 کیلو می‌باشد.
  • مدت زمان برداشت کنجد در شهرستان شوش، بین 15 تا 20 روز می‌باشد.
  • تمام عملیات برداشت کنجد بصورت سنتی انجام می شود به همین دلیل کشاورزان هزینه های بیشتری متحمل می شود.
  • به دلیل نبود صنایع تبدیلی در شهرستان شوش کشاورزان برای فروش محصول خود به شهرستانهای هم جوار مراجعه می کنند.
  • پس از آخرین مرحله برداشت کنجد محصول نهایی به مراکز بوجاری ارسال می شود تا آخرین عملیات روی آن انجام گیرد.
  • به دلیل نبود ماشین آلات برداشت کنجد، کشاورزان هزینه های زیادی برای برداشت سنتی متحمل می شوند.
مرجع / ایسنا
:
:
:
آخرین اخبار