تاریخ انتشار: ۰۶ مهر ۱۳۹۹ - ۰۹:۲۲
کد خبر: ۲۰۶۸۸۷
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
مدیرعامل شرکت آبفا خوزستان:
آبرسانی به روستاهای اهواز اولویت شرکت آبفا است
 مدیرعامل شرکت آب‌وفاضلاب خوزستان با بیان اینکه برگزاری جشن آبدار شدن تمام روستاهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون اولویت شرکت آبفا است گفت:در صورت تامین اعتبار مورد نیاز پروژه‌های آبرسانی این روستاها به اتمام می‌رسید.

 صادق حقیقی پور روز شنبه در آیین آبرسانی به روستاهای حاشیه رودخانه دز (روستاهای مسیر جنوب) بیان کرد: بنابر دستور استاندار خوزستان آبدار شدن تمام روستاهای شهرستان اهواز در دستور کار قرار گرفته است چرا که روستاهای حوزه اهواز جزء محرومترین روستاهای استان هستند.

وی ادامه داد: پروژه آبرسانی به روستاهای حاشیه رودخانه دز شامل روستاهای حریه ١،٢،٣، خاور سیدخلف و آلبونیس  ۱ و۲ است که اعتبار اختصاص یافته به این طرح ۱۵۰ میلیارد ریال می باشد. این پروژه شامل ۱۶ کیلومتر خط انتقال و ۲۰ کیلومتر شبکه توزیع است.

حقیقی پور گفت: از مردم این منطقه بابت همکاری در اجرای این پروژه تشکر می کنیم و امیدواریم که این آب شرب پایدار باعث ایجاد رفاه در منطقه شود.

وی ادامه داد: آبرسانی به روستاهای قلعه سحر دیگر پروژه در دست اجرا است که لوله‌های مورد نیاز آن تهیه شد، همچنین پروژه آبرسانی دب حردان در بخش اسماعیلیه، پروژه آبرسانی گمبوعه در حمیدیه و سویسه کارون نیز به زودی به بهره برداری می رسند.

حقیقی پور با اشاره به اینکه حرکت جهادی برای آبدار شدن روستاهای اهواز، حمیدیه، باوی و کارون آغاز شده است گفت: درحال حاضر مساله تصفیه خانه‌های فاضلاب یکی از مهمترین مشکلات استان خوزستان است که امیدواریم با همکاری نمایندگان مجلس و از طریق قوانین بالادستی و مجلس شورای اسلامی رفع شود.

وی ادامه داد:در حال حاضر با مساله تامین اعتبار برای نیروهای طرحی، آبداران و خودروهای استیجاری مواجه هستیم تمام تلاش خود را برای حل بخشی از مشکل به کار بسته‌ایم اما اعتبار مورد نیاز زیاد است و برای حل مشکل به کمک نیاز داریم.

یکی از نمایندگان مردم اهواز، حمیدیه، باوی و کارون در مجلس شورای اسلامی نیز در این آیین بیان کرد: نمایندگان مجلس شورای اسلامی پیش از سفر به خوزستان تصور نمی کردند که این استان آب مازاد برای انتقال نداشته باشد.

مجتبی یوسفی ادامه داد: جاده دسترسی، آب و فاضلاب از عمده مشکلات زیرساختی در خوزستان است، سیل سال گذشته اگرچه ضررهایی وارد کرد اما باعث تزریق اعتباراتی به ویژه در بخش روستایی نیز شد.

وی گفت: اقداماتی برای رفع محرومیت در استان خوزستان انجام شده که از مسئولان تشکر می کنیم اما حجم عقب ماندگی بالا است، ما نمایندگان مجلس شورای اسلامی نیز تلاش می کنیم تا از ظرفیت سفر رییس مجلس شورای اسلامی به خوزستان برای تخصیص اعتبارات در بودجه ۱۴۰۰ و برنامه هفتم توسعه استفاده کنیم.

شرکت آبفا خوزستان با اجرای خط انتقال ( لوله پلی اتیلن) به طول ۱۶ کیلومتر،  آب را از اسکله آبگیر آب خام  در حاشیه رودخانه دز  به محل تصفیه خانه آب روستاهای حاشیه این رودخانه  واقع در روستای سید سلمان منتقل می کند و با احداث ۲۰ کیلومتر شبکه توزیع،  آب به سمت ۶ روستای تحت پوشش هدایت می شود.

جمعیت تحت پوشش این طرح در حال حاضر سه هزار و ۶۷۰ نفر است و جمعیت افق طرح ۶ هزار و ۷۰۰ نفر برآورد شده است.

مرجع / ایرنا
:
:
:
آخرین اخبار