او با اشاره به اینکه برداشت گردو از دهه دوم شهریور ماه آغاز و تا اواسط مهر ماه ادامه دارد، افزود: ایذه، باغملک و اندیمشک از مناطق مهم تولید گردوی استان هستند.
حسنی نسب با بیان اینکه سازمان جهاد کشاورزی خوزستان در نظر دارد در برنامه ای ۵ ساله نسبت به توسعه گردوی سردسیری و گرمسیری (پکان) اقدام نماید، اظهار داشت: همچنین نسبت به سرشاخه کاری باغات قدیمی و ارقام کم محصول با ارقام تجاری و مناسب منطقه اقداماتی در حال انجام است.
گردو از جمله محصولات مهم و پروتئین دار است که دارای ارزش غذایی بالایی است.