جهانبخش مهدی پوربیان کرد : شوشتر رتبه دوم تولید ماهی گرمابی در استان خوزستان را به خود اختصاص داده است .
وی افزود : کپور ، آمور ، قزل و بیگ هد از مهم ترین ماهی های تولیدی این شهرستان هستند .
رییس اداره شیلات شوشتر ادامه داد : در شوشتر بیش از سه هزار هکتار حوضچه پرورش ماهی وجود دارد که حدود ۲ هزار نفر در این مزارع مشغول کار هستند .
وی گفت : ماهی های گرمابی شوشتر علاوه بر تامین نیاز داخلی بازار کشور به خارج از کشور هم صادر می شوند .
رییس اداره شیلات شوشتر افزود : مزرعه داران شوشتر علاوه بر رتبه دوم تولید در زمینه روش های نوین آبزی پروری نیز پیشگام هستند و مزارع زیادی در این شهرستان مجهز به سیستم هوا ده و برق کشی هستند .