تاریخ انتشار: ۱۲ مرداد ۱۳۹۹ - ۱۴:۵۸
کد خبر: ۲۰۴۳۷۱
print
نسخه چاپی
send
ارسال به دوستان
ذخیره
  رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اندیکا گفت : برداشت انگور وحشی از تاکستان‌های منطقه حفاظت شده شیمبار این شهرستان آغاز شد.

مصطفی یوسفی بیان کرد : برداشت این محصول ارگانیک معمولا از نیمه اول مردادماه توسط جوامع محلی آغاز و تا اوایل شهریور به طول می انجامد.

وی افزود :  انگور شیمبار از نوع یاقوتی و دارای کیفیت مطلوب است که به دلیل ۱۰۰ درصد طبیعی بودن بسیار پر طرفدار است.

رییس اداره محیط زیست اندیکا ادامه داد :  وسعت تالاب شیمبار حدود  ۲ هزار هکتار است که تقریبا حدود ۷۰۰ هکتار آن به تاکستان طبیعی اختصاص دارد.

وی گفت : برداشت این محصول توسط افراد بومی انجام و علاوه بر خود مصرفی ، مازاد آن نیز به عنوان سوغات فصلی به بازار ارائه می شود.

رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اندیکا افزود : تالاب شیمبار یکی از بزرگترین تاکستان های طبیعی کشور را در دل خود جای داده و با گونه های مختلف گیاهی نقش مهمی در امرار و معاش مردم منطقه ایفا می کند .

وی گفت : پوشش عمده و قالب گیاهی در محدوده ۲ هزار هکتاری تالاب شیمبار درختچه‌های جاز، پده ، گز ، تمشک، زالزالک ، انگور وحشی یاقوتی است  که حاکی از غنای طبیعی و تنوع گونه ای بالا ی این منطقه است.

 منطقه حفاظت شده شیمبار ، کوهستانی و پوشیده از جنگل و مرتع است ؛ این منطقه حدود ۵۴ هزار هکتار وسعت دارد .
اندیکا با سه بخش مرکزی، چلو و آبژدان درشمال شرق خوزستان قرار دارد.

مرجع / ایرنا
ایمیل مستقیم: info@khouznews.ir
پیامک: 5000205020
نام:
ایمیل:
* نظر:
آخرین اخبار