مصطفی یوسفی بیان کرد : برداشت این محصول ارگانیک معمولا از نیمه اول مردادماه توسط جوامع محلی آغاز و تا اوایل شهریور به طول می انجامد.
وی افزود : انگور شیمبار از نوع یاقوتی و دارای کیفیت مطلوب است که به دلیل ۱۰۰ درصد طبیعی بودن بسیار پر طرفدار است.
رییس اداره محیط زیست اندیکا ادامه داد : وسعت تالاب شیمبار حدود ۲ هزار هکتار است که تقریبا حدود ۷۰۰ هکتار آن به تاکستان طبیعی اختصاص دارد.
وی گفت : برداشت این محصول توسط افراد بومی انجام و علاوه بر خود مصرفی ، مازاد آن نیز به عنوان سوغات فصلی به بازار ارائه می شود.
رییس اداره حفاظت محیط زیست شهرستان اندیکا افزود : تالاب شیمبار یکی از بزرگترین تاکستان های طبیعی کشور را در دل خود جای داده و با گونه های مختلف گیاهی نقش مهمی در امرار و معاش مردم منطقه ایفا می کند .
وی گفت : پوشش عمده و قالب گیاهی در محدوده ۲ هزار هکتاری تالاب شیمبار درختچههای جاز، پده ، گز ، تمشک، زالزالک ، انگور وحشی یاقوتی است که حاکی از غنای طبیعی و تنوع گونه ای بالا ی این منطقه است.
منطقه حفاظت شده شیمبار ، کوهستانی و پوشیده از جنگل و مرتع است ؛ این منطقه حدود ۵۴ هزار هکتار وسعت دارد .
اندیکا با سه بخش مرکزی، چلو و آبژدان درشمال شرق خوزستان قرار دارد.