تاریخ انتشار: ۱۰ دی ۱۳۹۸ - ۱۵:۱۳
کد خبر: ۱۹۴۵۰۸
تعداد نظرات: ۱ نظر
نسخه چاپی ارسال به دوستان ذخیره
رییس ستاد اجرایی فرمان امام:
باید در زمینه اقتصادی به بازدارندگی برسیم
 رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) از اجرای ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی با ایجاد ۲۷ هزار و ۵۰۰ شغل در استان خوزستان خبرداد.

محمد مخبر امروز، ۱۰ دی‌ماه در بازدید از نمایشگاه محصولات منتخب ۳۰۰۰ طرح اشتغالزایی در استان خوزستان با اشاره به بازدید خود در شب گذشته از شهرک‌ها و مناطق شهرستان‌های ماهشهر و آبادان، اظهار کرد: خوزستان هنوز نتوانسته خود را به شرایط قبل جنگ برساند و ما حتما وظیفه داریم این جبران را انجام دهیم.

وی افزود: وضعیت آب و فاضلاب در اکثر شهرهای استان خصوصا شهرهای جنوبی وضعیت نامناسبی است و وضعیت خانه‌ها و این مردمی که در آن زندگی می‌کردند قابل تحمل نبود. البته کارهای بسیاری انجام شده است زیرا این شهرها و زیرساخت‌ها کاملا از بین رفته بود اما باید گفت که توجه بیشتر و بهتری نیاز است.

مخبر تصریح کرد: من سه سال پیش با ماموریت ایجاد ۲۲ هزار شغل بنام ۲۲ هزار شهید این استان به این استان آمدم اما همان وقت بعضی از آقایان به من گفتند، این کار شدنی نیست و سخت است اما با همکاری و همدلی مردم و همه دستگاه‌های حاکمیتی از دولت گرفته تا استانداری و ادارات کل در سطح استان، ۱۰ هزار طرح اشتغالزایی با ایجاد ۲۷ هزار و ۵۰۰ شغل در خوزستان ایجاد کردیم. البته طرح‌هایی نیز در دست اقدام است که حداکثر تا شش ماه آینده به وقوع خواهد پیوست و شامل حدود ۲ هزار و ۷۰۰ طرح با ۲۶ هزار و ۷۰۰ اشتغالزایی است.

به گزارش ایسنا، رییس ستاد اجرایی فرمان امام (ره) عنوان کرد: طرح‌های دیگری نیز در حال برنامه‌ریزی است که تقریبا همه مقدمات آن انجام شده است. در ستاد اجرایی فرمان امام برای مخاطبین در عرصه‌های مختلف ‌صنعتی و اشتغال و ...، مکانیسم‌ها و سازمان‌ها و ساختار خاصی تعریف شده و وجود دارد. به عنوان مثال برای مشاغل خرد و خانگی بنیاد برکت در حال کار است و عمل می‌کند؛ در بعضی از کشورهای پیشرفته بیش از ۹۸ درصد بنگاه‌هایشان را، این شغل‌ها یعنی بنگاه‌های خرد، کوچک و متوسط تشکیل می‌دهند و ۶۰ درصد اشتغال‌شان نیز به همین بخش اختصاص دارد.

وی بیان کرد: این یک عرصه‌ای بود که مقام معظم رهبری چند بار بر آن تاکید کرده بودند و ما بنیاد برکت را برای این کار در نظر گرفتیم و اصل کار این بنیاد، اشتغال است. به طوری که در سال گذشته با همین روش بیش از ۸۰ هزار شغل را در کشور ساماندهی کردیم.

مخبر با بیان اینکه ظرف دو سال آینده توسط ستاد اجرایی و در قالب بنگاه‌های کوچک و متوسط، شرکت‌های دانش‌بنیان و بزرگ، ۸۳ هزار شغل با حدود ۶۴ هزار و ۳۰۰ میلیارد تومان سرمایه‌گذاری محقق می‌شود، گفت: جا دارد از مجموعه صندوق توسعه ملی و استاندار خوزستان، به دلیل کارهای بزرگی که در استان انجام شده، مثل فولاد جهان‌آرا، استخراج نفت در میدان یاران و کلنگ زنی احداث کارخانه تولید کاغذ –که امروز انجام شد و یک کار ارزشمند و فاخر است- تشکر کنم.

وی اظهار کرد: در حال حاضر کاغذ تولیدی کشور، از درخت است و اگر می‌خواستیم همین تناژ ۲۰۰ هزار تنی را از درخت تولید کنیم، حدود شش میلیون اصله درخت تنومند و مسن را باید قطع می‌کردیم اما اکنون می‌خواهیم با استفاده از تفاله نیشکری که منشاء آلودگی در استان است، این کار را انجام دهیم؛ این کارخانه کاغذ ظرف سه سال ایجاد و این محصول تولید خواهد شد.

مخبر با اشاره به نهضت اشتغالزایی توسط ستاد اجرایی فرمان امام و اینکه این موضوع با قدرت و قوت ادامه خواهد یافت، بیان کرد: سرمایه‌های معطل‌شده کشور نیز نکته‌ای است که در فرمایشات مقام معظم رهبری نیز آمده است و ما در این راستا، در نزدیک به ۲۰ هزار و ۵۰۰ طرح که عمدتا طرح‌های معطل‌شده یا تعطیل‌شده هستند، از طریق سرمایه‌گذاری، وام، شراکت و یا مشارکت مدنی به شکلی ورود کردیم و در این راستا حدود هفت هزار و ۶۰۰ میلیارد تومان سرمایه معطل‌شده به چرخه کشور برگشته و ۶۰ هزار شغل ایجاد شده است که این ظرفیت، یک ظرفیت بسیار بزرگ است.

وی افزود: توسعه کشور دو سه محور بیشتر ندارد که یکی از این محورها، بنگاه‌های کوچک و متوسط است و اگر بخواهیم به فوریت از این معضلات کشور و در این جنگ اقتصادی که در آن درگیر هستیم، رهایی یابیم، ناچار هستیم پاتک‌های میانبر و به عبارتی کارهایی که به سرعت ما را به نتیجه می‌رساند را دنبال کنیم. به همین دلیل بحث نهضت احیاء را راه انداختیم و ان‌شاءالله بقیه هم کمک خواهند کرد.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام با اشاره به بحث تکنولوژی افزود: طبق فرمایش رهبری اگر ما بخواهیم همین مسیری را که غربی‌ها رفتند، برویم، معنایش این است که قرن‌ها باید دنباله‌روی کنیم اما باید راه میانبر برویم. چینی‌ها هم همین کار را کردند و با بازمهندسی پیش رفتند. در بعضی صنایع هم، خود ما این کار را کرده‌ایم و این شدنی است.

مخبر گفت: یک بخشی هم، بخش دانش‌بنیان است و دانش‌بنیان، مزیت کشور است. ما نیروهای جوان تحصیل‌کرده، با انگیزه، انقلابی و متدین و دلسوز و ولایت‌مدار، فوق‌العاده در کشور زیاد داریم که باید از این جوانان استفاده کنیم، همانطور که در سایر معضلات هم همین کار را کردیم و در جنگ، در مسائل امنیتی و نظامی هم همین‌طور بوده است.

وی با بیان اینکه دشمن هم فهمیده است که در این مؤلفه‌ها نمی‌تواند کاری کند و امروز هیچ رئیس جمهور آمریکایی، حرفی از گزینه نظامی روی میز است، نمی‌زند، بیان کرد: در حال حاضر در مسائل منطقه‌ای هم حرف اول و آخر را می‌زنیم اما در اقتصاد به این نقطه نرسیده‌ایم و باید بتوانیم در اقتصاد به نقطه بازدارندگی برسیم. اگر به این نقطه برسیم، این مباحث‌ تحریم و ... تمام می‌شود. اگر از موضع قدرت، بازدارندگی و اطمینان از اینکه دشمن نمی‌تواند کار کند، پای میز مذاکره ننشینم، هیچ نتیجه‌ای نخواهیم گرفت و فقط از موضع قدرت و نقطه بازدارندگی، می‌توانیم حق خود را بگیریم.

مخبر افزود: این تصور هم، که می‌شود با نظام سلطه به یک تعامل و به نقطه تعادل رسید، به جز در موقعیت نقطه بازدارندگی، مساله خیالی است زیرا ماهیت ما با ماهیت نظام سلطه در تعارض و حتی در تناقض است و ما در حال حاضر می‌بینیم در خصوص از بین بردن نظام اسلامی، دشمن پذیرفته است و در این زمینه، نه حرفی می‌زند و نه در مخیله آن است اما در مسائل اقتصادی منتهی آسیب‌پذیر هستیم و هیچ راهی به جز به صحنه آوردن مردم نداریم.

رییس ستاد اجرایی فرمان امام بیان کرد: در ستاد اجرایی برای هر کدام ار روش‌های ایجاد اشتغال، ساختار، امکانات و ساختار مالی دیده شده است. به عنوان مثال در بحث اشتغال خرد و کوچک و متوسط، بنیاد برکت فعالیت دارد. در بحث دانش‌بنیان، موسسه دانش‌بنیان و در مسائل نانو، صندوق نانو را راه‌اندازی کرده‌ایم و امیدواریم ستاد اجرایی در استان خوزستان نیز یک منشاء خیر و برکتی بشود و بتوانیم به کمک خود مردم، بعضی از معضلات استان را حل کنیم.

مرجع / ایسنا
غیر قابل انتشار: ۰
در انتظار بررسی: ۰
انتشار یافته: ۱
عبود
|
IRAN, ISLAMIC REPUBLIC OF
|
۱۵:۳۲ - ۱۳۹۸/۱۰/۱۰
0
0
همه جا دارند میرن به سمت بدون کاغذ شدن کارها

انوقت اینجا؟!!
:
:
:
آخرین اخبار